Denizli'de ve ilçelerde hava sıcaklıkları düşecek

HAVA DURUMU 12.03.2019 - 15:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de ve ilçelerde hava sıcaklıkları düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarından itibaren ülke genelinde hava sıcaklığının düşeceğini ve yağmurun etkili olacağını belirtti.     Yapılan açıklamada, "Ülkemizin, yarın Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Batı bölgelerden itibaren hafta sonuna kadar yurt genelinde etkili olması beklenen yağışların, yarın İzmir çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara sebep olması beklenmektedir. Bu yağışlı sistemin, Perşembe günü doğu kesimlerde etkili olduktan sonra ülkemizi terk etmesi, ancak Cuma günü batı bölgelerden itibaren tekrar yeni bir yağışlı sistemin etkili olmaya başlayacağı tahmin edilmektedir " denildi.   Denizli'de 12 Mart 2019 Salı günü hava durumu en yüksek sıcaklık 16.6 derece olarak gözüküyordu. Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının 9 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji tarafından Denizli'nin yüksek kesimlerinde ise ara ara karla karışık bir şekilde yağış beklendiğini belirtti.   Çarşamba günü Denizli'de hava Gök gürültülü Sağanak Yağışlı ve en düşük sıcaklık 9 derece beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olarak tahmin ediliyor. Perşembe günü Denizli'de hava durumu, parçalı bulutlu olarak bekleniyor, ara ara yüksek kesimlerde yağışların olacağı tahmin ediliyor. En  düşük sıcaklık 6 derece beklenirken en yüksek sıcaklık ise 19 derece olarak tahmin ediliyor. Cuma günü Denizli'de hava ise tekrardan etkili bir şekilde sağanak yağmur beklenmekte, en düşük sıcaklık 7 derece beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 14 derece olarak tahmin ediliyor. Cumartesi günü Denizli'de hava çok bulutlu ve rüzgarlı bir hava bekleniyor olarak tahmin ediliyor, en düşük sıcaklık 6 derece tahmin ediliyor, en yüksek sıcaklık 14 derece olarak bekleniyor.   İLÇELERDE İSE HAVA DURUMU ACIPAYAM   BABADAĞ   BAKLAN   BEKİLLİ   BEYAĞAÇ   BOZKURT   BULDAN   ÇAL   ÇAMELİ   ÇARDAK HAVALİMANI   ÇİVRİL   GÜNEY   HONAZ   KALE   MERKEZEFENDİ   PAMUKKALE   SARAYKÖY   SERİNHİSAR   TAVAS

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarından itibaren ülke genelinde hava sıcaklığının düşeceğini ve yağmurun etkili olacağını belirtti.

 

 

Yapılan açıklamada, "Ülkemizin, yarın Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Batı bölgelerden itibaren hafta sonuna kadar yurt genelinde etkili olması beklenen yağışların, yarın İzmir çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara sebep olması beklenmektedir. Bu yağışlı sistemin, Perşembe günü doğu kesimlerde etkili olduktan sonra ülkemizi terk etmesi, ancak Cuma günü batı bölgelerden itibaren tekrar yeni bir yağışlı sistemin etkili olmaya başlayacağı tahmin edilmektedir " denildi.

 

Denizli'de 12 Mart 2019 Salı günü hava durumu en yüksek sıcaklık 16.6 derece olarak gözüküyordu. Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının 9 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji tarafından Denizli'nin yüksek kesimlerinde ise ara ara karla karışık bir şekilde yağış beklendiğini belirtti.

 

Çarşamba günü Denizli'de hava Gök gürültülü Sağanak Yağışlı ve en düşük sıcaklık 9 derece beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olarak tahmin ediliyor.

Perşembe günü Denizli'de hava durumu, parçalı bulutlu olarak bekleniyor, ara ara yüksek kesimlerde yağışların olacağı tahmin ediliyor. En  düşük sıcaklık 6 derece beklenirken en yüksek sıcaklık ise 19 derece olarak tahmin ediliyor.

Cuma günü Denizli'de hava ise tekrardan etkili bir şekilde sağanak yağmur beklenmekte, en düşük sıcaklık 7 derece beklenirken, en yüksek sıcaklık ise 14 derece olarak tahmin ediliyor.

Cumartesi günü Denizli'de hava çok bulutlu ve rüzgarlı bir hava bekleniyor olarak tahmin ediliyor, en düşük sıcaklık 6 derece tahmin ediliyor, en yüksek sıcaklık 14 derece olarak bekleniyor.

 

İLÇELERDE İSE HAVA DURUMU

ACIPAYAM

 

BABADAĞ

 

BAKLAN

 

BEKİLLİ

 

BEYAĞAÇ

 

BOZKURT

 

BULDAN

 

ÇAL

 

ÇAMELİ

 

ÇARDAK HAVALİMANI

 

ÇİVRİL

 

GÜNEY

 

HONAZ

 

KALE

 

MERKEZEFENDİ

 

PAMUKKALE

 

SARAYKÖY

 

SERİNHİSAR

 

TAVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.