Denizli'de yağışlı hava geliyor!

DENİZLİ 11.11.2019 - 11:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de yağışlı hava geliyor!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 12 ila 23 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu şeklinde seyrediyor. Denizli kent merkezinde hava sıcaklıklarında 3-4 derece düşüş olacağı tahmin edilirken Perşembe günü gök gürültülü ve sağanak yağış bekleniyor.   Meteoroloji genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli kent merkezinde bu hafta havanın parçalı ve az bulutlu şeklinde geçeceği Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği belirtildi. İlçelerde ise Perşembe ve Cuma günü yağışlı olacağı tahmin ediliyor.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;   Bazı İlçelerde 5 günlük hava raporu;   ACIPAYAM   BULDAN   BOZKURT   ÇAMELİ   ÇİVRİL   TAVAS

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 12 ila 23 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu şeklinde seyrediyor. Denizli kent merkezinde hava sıcaklıklarında 3-4 derece düşüş olacağı tahmin edilirken Perşembe günü gök gürültülü ve sağanak yağış bekleniyor.

 

Meteoroloji genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli kent merkezinde bu hafta havanın parçalı ve az bulutlu şeklinde geçeceği Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği belirtildi. İlçelerde ise Perşembe ve Cuma günü yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

Bazı İlçelerde 5 günlük hava raporu;

 

ACIPAYAM

Acipayam

 

BULDAN

 

BOZKURT

 

ÇAMELİ

 

ÇİVRİL

 

TAVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.