Denizli'de Yalnız Yaşayan Adam Evinde Ölü Bulundu

ASAYİŞ 16.01.2019 - 22:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Yalnız Yaşayan Adam Evinde Ölü Bulundu

Denizli'de Acıpayam İlçesinde yaşayan Ahmet Öztürk (38) komşuları haber alamadığı için eve gittiklerinde cansız bedeni ile karşılaştılar.   Denizli'de Acıpayam İlçesi, Köke Mahallesi'nde yalnız yaşayan 38 yaşındaki Ahmet Öztürk komşuları haber alamadığı için eve gittiklerinde cansız bedeni ile karşılaştılar.         Edinilen bilgiye göre, Acıpayam İlçesi, Köke Mahallesi'nde yalnız yaşayan Ahmet Öztürk (38), bir süredir çevrede gözükmediği için, meraklanan arkadaşları ve komşuları, bu durumdan dolayı eve gitmelerinin ardından Ahmet Öztürk'ün cansız bedeni ile karşılaştılar. Çevredeki komşuları durumu İlçe Jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdiler.  İddiaya göre, bir süre önce eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşamaya başlamış,ölüm nedeni ise bir kaç gündür  şahsın evde cansız bedeni durduğu düşünülüyor.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın kesin ölüm nedenini öğrenmek üzere Adli tıp morguna kaldırıldı. Otopsi sonucunda kesin ölüm nedeni öğrenileceği bildirildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli'de Acıpayam İlçesinde yaşayan Ahmet Öztürk (38) komşuları haber alamadığı için eve gittiklerinde cansız bedeni ile karşılaştılar.

 

Denizli'de Acıpayam İlçesi, Köke Mahallesi'nde yalnız yaşayan 38 yaşındaki Ahmet Öztürk komşuları haber alamadığı için eve gittiklerinde cansız bedeni ile karşılaştılar.

 

 

 

 

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam İlçesi, Köke Mahallesi'nde yalnız yaşayan Ahmet Öztürk (38), bir süredir çevrede gözükmediği için, meraklanan arkadaşları ve komşuları, bu durumdan dolayı eve gitmelerinin ardından Ahmet Öztürk'ün cansız bedeni ile karşılaştılar. Çevredeki komşuları durumu İlçe Jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdiler.

 İddiaya göre, bir süre önce eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşamaya başlamış,ölüm nedeni ise bir kaç gündür  şahsın evde cansız bedeni durduğu düşünülüyor.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın kesin ölüm nedenini öğrenmek üzere Adli tıp morguna kaldırıldı. Otopsi sonucunda kesin ölüm nedeni öğrenileceği bildirildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.