Denizli'de Yarıyıl Tatili Bir Başka

DENİZLİ 31.01.2019 - 13:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Yarıyıl Tatili Bir Başka

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bulunan Bağbaşı yaylası ve teleferik'te ayrıca Tavas İlçesi'nde Bozdağ kayak merkezide sis ve tipiye rağmen gelen vatandaşlar eğlenceye ve gezmeye doyamıyor.     Denizli'de Pamukkale İlçesi'nde bulunan Teleferik ve Zeytin Yaylası imkanlarından faydalanmak isteyen Denizlililer ile yerli ve yabancı turistler, Bağbaşı Mevkii'nden hareket edecek teleferiğe binerek, kentin eşsiz manzarası eşliğinde bin 400 metre rakımdaki Zeytin Yaylası'na soğuk havaya rağmen tatil ve gezi için çıkmaya devam ediyorlar. Denizli Teleferik seferleri ise rüzgar artmaya devam ettiği takdirde seferlerin durdurulacağı belirtildi.     Denizli Bozdağ Kayak Merkez'inde ise geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtına ve tipi nedeniyle kapanan yolda ekiplerin çalışmasıyla açılabilmişti. Aynı sorun bir daha olmaması için yolda ise iş makineleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdükleri bildirildi. Bozdağ Kayak Merkezi'nde sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir hava ile birlikte tekrardan kar yağmasıyla birlikte yer yer 1.5 metreyi bulan karlı noktalar mevcut ve kar lastiği bulunmayan araçlar için ise durum tehlike arz ediyor. Kar lastiği bulunanlar ise mutlaka zincir olmadan çıkmasın uyarısı yapıldı.         "YARIYIL TATİLİ DENİZLİ'DE BİR BAŞKA"   Denizli'nin yerel halkı ve il dışından tatile gelenler, kent merkezi ve ilçelerde yoğunluk yarattı. Bozdağ Kayak Merkezi'ne Türkiye'nin 4 bir yanından gelen vatandaşlar kar ve tipiye rağmen kay keyfi yaparken. Denizli Teleferiik ve Bağbaşı Yaylası'nda ise hafif fırtınalı havada gezmeye devam eden vatandaşlar görülüyor. Pamukkale İlçesi'nin güzel travertenleri ve tarihi Laodikeia kentinde farklı ülkelerden gelenlerde bir hayli fazlasıyla göze çarpıyor. Antik havuzda ise soğuk havaya rağmen yüzmeye ve keyif sürdürenler var. Karahayıt kaplıcalarında şifa arayan ve yarıyıl tatili için konaklayanlarda bir hayli fazla durumdadır.       Eski Tarihli Bir Fotoğraf Teleferik:  

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bulunan Bağbaşı yaylası ve teleferik'te ayrıca Tavas İlçesi'nde Bozdağ kayak merkezide sis ve tipiye rağmen gelen vatandaşlar eğlenceye ve gezmeye doyamıyor.

 

 

Denizli'de Pamukkale İlçesi'nde bulunan Teleferik ve Zeytin Yaylası imkanlarından faydalanmak isteyen Denizlililer ile yerli ve yabancı turistler, Bağbaşı Mevkii'nden hareket edecek teleferiğe binerek, kentin eşsiz manzarası eşliğinde bin 400 metre rakımdaki Zeytin Yaylası'na soğuk havaya rağmen tatil ve gezi için çıkmaya devam ediyorlar.

Denizli Teleferik seferleri ise rüzgar artmaya devam ettiği takdirde seferlerin durdurulacağı belirtildi.

 

 

Denizli Bozdağ Kayak Merkez'inde ise geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtına ve tipi nedeniyle kapanan yolda ekiplerin çalışmasıyla açılabilmişti. Aynı sorun bir daha olmaması için yolda ise iş makineleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdükleri bildirildi.

Bozdağ Kayak Merkezi'nde sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir hava ile birlikte tekrardan kar yağmasıyla birlikte yer yer 1.5 metreyi bulan karlı noktalar mevcut ve kar lastiği bulunmayan araçlar için ise durum tehlike arz ediyor. Kar lastiği bulunanlar ise mutlaka zincir olmadan çıkmasın uyarısı yapıldı.

 

 

 

 

"YARIYIL TATİLİ DENİZLİ'DE BİR BAŞKA"

 

Denizli'nin yerel halkı ve il dışından tatile gelenler, kent merkezi ve ilçelerde yoğunluk yarattı. Bozdağ Kayak Merkezi'ne Türkiye'nin 4 bir yanından gelen vatandaşlar kar ve tipiye rağmen kay keyfi yaparken. Denizli Teleferiik ve Bağbaşı Yaylası'nda ise hafif fırtınalı havada gezmeye devam eden vatandaşlar görülüyor. Pamukkale İlçesi'nin güzel travertenleri ve tarihi Laodikeia kentinde farklı ülkelerden gelenlerde bir hayli fazlasıyla göze çarpıyor. Antik havuzda ise soğuk havaya rağmen yüzmeye ve keyif sürdürenler var. Karahayıt kaplıcalarında şifa arayan ve yarıyıl tatili için konaklayanlarda bir hayli fazla durumdadır.

 

 

 

Eski Tarihli Bir Fotoğraf Teleferik:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.