Denizli’de yaşlı kadın 65 yaş üstü iznini oynayarak geçirdi

DENİZLİ 11.05.2020 - 12:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de yaşlı kadın 65 yaş üstü iznini oynayarak geçirdi

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde Pazar günü uygulanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların sokağa çıkma yasağında yapılan 4 saatlik izinde, Şenay nine adeta döktürdü.   65 yaş ve üstü vatandaşlar için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına verilen 4 saatlik ara sonrası dün Denizli'de yaşlı vatandaşlar park ve bahçelere akın etti. Kimi yaşlı çiftler salıncaklarda birbirlerini sallarken, kimileri ise yürüyüş ve spor yaptılar.   Merkezefendi İlçesi Karahasanlı Mahallesi’nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan TOKİ konutlarında oturan 65 yaş üstü olan Şenay İ. 4 saatlik süreyi adeta düğün havasında geçirdi. TOKİ evlerindeki site önüne çıkan ve açtığı müzik eşliğinde oynaması site sakinleri tarafından beğeni ile izlendi.   Aslen Trakyalı olan Şenay nine oğlu ile kaldığı sitenin önünde, sağlık çalışanlarının giydiği izole elbisesi, maske ve gözlükle adeta şov yaptı. Romen havası ve çeşitli yörelere ait müzikler eşliğinde oyun oynayan Şenay nine sağ ayağındaki engele rağmen genç kızlara taş çıkardı. Şenay nine site sakinlerinin eşliğinde verilen izni böyle değerlendirdi.  

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde Pazar günü uygulanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların sokağa çıkma yasağında yapılan 4 saatlik izinde, Şenay nine adeta döktürdü.

 

65 yaş ve üstü vatandaşlar için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına verilen 4 saatlik ara sonrası dün Denizli'de yaşlı vatandaşlar park ve bahçelere akın etti. Kimi yaşlı çiftler salıncaklarda birbirlerini sallarken, kimileri ise yürüyüş ve spor yaptılar.

 

Merkezefendi İlçesi Karahasanlı Mahallesi’nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan TOKİ konutlarında oturan 65 yaş üstü olan Şenay İ. 4 saatlik süreyi adeta düğün havasında geçirdi. TOKİ evlerindeki site önüne çıkan ve açtığı müzik eşliğinde oynaması site sakinleri tarafından beğeni ile izlendi.

 

Aslen Trakyalı olan Şenay nine oğlu ile kaldığı sitenin önünde, sağlık çalışanlarının giydiği izole elbisesi, maske ve gözlükle adeta şov yaptı. Romen havası ve çeşitli yörelere ait müzikler eşliğinde oyun oynayan Şenay nine sağ ayağındaki engele rağmen genç kızlara taş çıkardı. Şenay nine site sakinlerinin eşliğinde verilen izni böyle değerlendirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.