Denizli’de yaz Kur’an Kursları başlıyor!

DENİZLİ 15.06.2019 - 13:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de yaz Kur’an Kursları başlıyor!

Eğitim öğretimin geçtiğimiz Cuma günü sona ermesi ile birlikte, Denizli’de 2019 Yılı Yaz Kur'an Kursları; "Camiler Çocuk Dolsun, Ahlakı Kur'an Olsun" sloganıyla 17 Haziran Pazartesi günü başlayacak.   Her sene milyonlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği “Yaz Kur'an Kursları”, 17 Haziran 2019 Pazartesi günü Denizli’nin 19 İlçesi’nde il müftülüğü tarafından belirlenen cami ve Kur'an kursunda açılıyor.   Denizli İl Müftülüğü, cami ve Kur'an kurslarında görev yapan personel marifetiyle Yaz Kur'an Kurslarına gelen çocuklara tecvitli Kur'an-ı Kerim eğitimi veriyor, kısa sure ve dualarla birlikte beş vakit namazın nasıl kılındığını öğretiyor.Diyanet İşleri Başkanlık her yıl camiye gelen öğrencilere ücretsiz "Dinimi Öğreniyorum" ders kitabı ve "Etkinlik Kitabı" dağıtıyor.Buna göre 2019 Yaz Kur'an Kursları 17 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve 8 hafta boyunca devam edecek.   Çocuklarını Yaz Kur'an Kurslarına kaydettirmek isteyen veliler, camiler ve müftülüklere başvurabilecek.

Eğitim öğretimin geçtiğimiz Cuma günü sona ermesi ile birlikte, Denizli’de 2019 Yılı Yaz Kur'an Kursları; "Camiler Çocuk Dolsun, Ahlakı Kur'an Olsun" sloganıyla 17 Haziran Pazartesi günü başlayacak.

 

Her sene milyonlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği “Yaz Kur'an Kursları”, 17 Haziran 2019 Pazartesi günü Denizli’nin 19 İlçesi’nde il müftülüğü tarafından belirlenen cami ve Kur'an kursunda açılıyor.

 

Denizli İl Müftülüğü, cami ve Kur'an kurslarında görev yapan personel marifetiyle Yaz Kur'an Kurslarına gelen çocuklara tecvitli Kur'an-ı Kerim eğitimi veriyor, kısa sure ve dualarla birlikte beş vakit namazın nasıl kılındığını öğretiyor.Diyanet İşleri Başkanlık her yıl camiye gelen öğrencilere ücretsiz "Dinimi Öğreniyorum" ders kitabı ve "Etkinlik Kitabı" dağıtıyor.Buna göre 2019 Yaz Kur'an Kursları 17 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve 8 hafta boyunca devam edecek.

 

Çocuklarını Yaz Kur'an Kurslarına kaydettirmek isteyen veliler, camiler ve müftülüklere başvurabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.