Denizli'de yürekleri ısıtan görüntü!

DENİZLİ 31.12.2018 - 12:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de yürekleri ısıtan görüntü!

Denizli Pamukkale İlçesi’nde yaşanan olay yüreklerinizi ısıtacak. Kış mevsiminin gelmesi ile soğuk hava dalgası Denizli ve ilçelerinde etkisini sürdürüyor. Sokakta yaşayan hayvanların yardımına ise güzel yürekli insanlar yetişiyor.   Pamukkale İlçesi, Kınıklı Mahallesi Kampüs mevkiinde kameralara yansıyan bu görüntü, helal olsun dedirtti.  İsmi bilinmeyen bir üniversiteli kız öğrenci, poşetine koyduğu battaniyeleri soğuktan korumak için sokakta kalan köpeklerin üzerine örterken Engin P. tarafından görüntülendi.   Bir köpeğin üzerini battaniye örterken videoya çekildiğini fark eden güzel yürekli kız öğrenci, “Çekmeyin Lüffen!” diyerek mütevaziliğini de ortaya koydu. Israrlar üzerine sosyal medyada paylaşılmasına izin veren isimsiz kahraman, görüntüyü çeken Engin P. tarafından paylaşıldı.   Güzel yürekli kız öğrencinin bu davranışı vatandaşlar tarafından taktir edilirken helal olsun denildi. Bizde genç kızımızın bu hassas davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.  

Denizli Pamukkale İlçesi’nde yaşanan olay yüreklerinizi ısıtacak. Kış mevsiminin gelmesi ile soğuk hava dalgası Denizli ve ilçelerinde etkisini sürdürüyor. Sokakta yaşayan hayvanların yardımına ise güzel yürekli insanlar yetişiyor.

 

Pamukkale İlçesi, Kınıklı Mahallesi Kampüs mevkiinde kameralara yansıyan bu görüntü, helal olsun dedirtti.  İsmi bilinmeyen bir üniversiteli kız öğrenci, poşetine koyduğu battaniyeleri soğuktan korumak için sokakta kalan köpeklerin üzerine örterken Engin P. tarafından görüntülendi.

 

Bir köpeğin üzerini battaniye örterken videoya çekildiğini fark eden güzel yürekli kız öğrenci, “Çekmeyin Lüffen!” diyerek mütevaziliğini de ortaya koydu. Israrlar üzerine sosyal medyada paylaşılmasına izin veren isimsiz kahraman, görüntüyü çeken Engin P. tarafından paylaşıldı.

 

Güzel yürekli kız öğrencinin bu davranışı vatandaşlar tarafından taktir edilirken helal olsun denildi. Bizde genç kızımızın bu hassas davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.