Denizli'de Zirai Don Tehlikesi Kapıda!

HAVA DURUMU 16.01.2019 - 00:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Zirai Don Tehlikesi Kapıda!

Denizli ve Çevre illerde kar yağışının ardından, havanın soğumasıyla birlikte -2 ile -5 derece arasında bir hava sıcaklığı olacağı tahmin ediliyor. Bunun yanında hava şartları ile birlikte oluşabilecek rüzgarlarla birlikte 'Zirai Don' tehlikesi alarmı verildi.   Ege bölgesi kıyılarından, gece saatleri itibari ile başlaması beklenen zirai don tahlikesine karşı üreticilere uyarı yapıldı. Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece ve yarın sabah saatlerinde zirai faaliyetlerin devam ettiği kıyı kesimlerde hafif zirai don beklenmektedir. Yüksek kesimlerde bulunan üreticiler ise orta derecede Zirai Don ile karşı karşıya kalacak. Zirai don tehlikesi nedeniyle çiftçiler ile yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bildirildi. Başlama-Bitiş Zamanı 16.01.2019 00:00 - 17.01.2019 09:00   Uyarı Yapan Merkez Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi   Zirai Don Tehlikesi ve Korunma Yöntemleri

Denizli ve Çevre illerde kar yağışının ardından, havanın soğumasıyla birlikte -2 ile -5 derece arasında bir hava sıcaklığı olacağı tahmin ediliyor. Bunun yanında hava şartları ile birlikte oluşabilecek rüzgarlarla birlikte 'Zirai Don' tehlikesi alarmı verildi.

 

Ege bölgesi kıyılarından, gece saatleri itibari ile başlaması beklenen zirai don tahlikesine karşı üreticilere uyarı yapıldı. Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece ve yarın sabah saatlerinde zirai faaliyetlerin devam ettiği kıyı kesimlerde hafif zirai don beklenmektedir. Yüksek kesimlerde bulunan üreticiler ise orta derecede Zirai Don ile karşı karşıya kalacak. Zirai don tehlikesi nedeniyle çiftçiler ile yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bildirildi.

Başlama-Bitiş Zamanı

16.01.2019 00:00 - 17.01.2019 09:00

 

Uyarı Yapan Merkez

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi

 

Zirai Don Tehlikesi ve Korunma Yöntemleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.