Denizli'deki Bu Okul Ege'nin Parlayan Yıldızı Oldu

EĞİTİM 20.07.2020 - 15:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'deki Bu Okul Ege'nin Parlayan Yıldızı Oldu

Önceki dönem Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından ilçeye kazandırılan vizyon projelerden biri olan Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Ege’nin parlayan yıldızı oldu.

Tarihin milli ve manevi mirasını geleceğine taşıma hedefiyle Türkiye'ye ve dünyaya yön verecek nesiller yetiştirme yolunda ilerleyen Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu adından sıkça söz ettiriyor.   2018 yılında eğitim öğretime başlayan ve Denizli'de ezberleri bozan Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, adından söz ettiriyor. Öyle ki okul, fen ve kültür dersleri yanında İslami ilimleri, öğrencilerinin gönlüne işleyerek veren, değerler eğitimi prensipleri doğrultusunda geleceğe hazırlayan, Denizli'nin modern eğitim kurumu oldu.    BİRÇOK PROJEYE DAHİL OLDULAR   Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, 2018 yılında hizmete açıldığı günden bu yana Erasmus, e-twinnining ve TUBİTAK projelerine dahil oldu.    SEÇKİN ÖĞRETMEN KADROSU   Denizli'nin en iyi lokasyonlarından birisi olan Şirinköy yolu üzerinde havadar bir ortamda eğitim imkanı sunan okul, seçkin öğretmen kadrosuyla ve az sayıda seçilmiş öğrencileriyle eğitim ve öğretimini sürdürüyor.    Verdiği gün boyu eğitim ile öğrencilerinin okul dışına çıkılmasına izin vermeyen ciddi ve disiplinli bir eğitim anlayışıyla eğitim veriliyor.    ÖĞRENCİLERİN BİREYSEL İHTİYAÇLARI GÖZETİLİYOR   Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını gözetiyor ve bireysel koçluk sistemi uyguluyor. Yine okul - veli işbirliği doğrultusunda öğrenci gelişimi izleniyor.   YABANCI DİL, ÇAĞDAŞ SANATLAR, MUSİKİ VE SPOR...    Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda öğrencilere fen ve sosyal bilimler, geleneksel, görsel ve çağdaş sanatlar, musiki ve spor, yabancı dil, eğitimi veriliyor.  Aynı zamanda alanında kariyer yapmış kişiler tarafından, öğrencilerinin geleceklerine yön verebilmeleri için kariyer günleri düzenleniyor. Eğitim planlanması dâhilinde, öğrencilerin sosyal motivasyonunu sağlamaya yönelik eğitim gezileri ve sosyal ve sportif faaliyetler eğitim dönemi boyunca devam ettiriliyor.   SALGIN SÜRECİNDE CANLI DERSLER   Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgın sürecinde de okul öğretmenleri tarafından ZOOM ve EBA üzerinden öğrenci takipli canlı dersler yapıldığı kaydedildi.
Önceki dönem Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından ilçeye kazandırılan vizyon projelerden biri olan Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Ege’nin parlayan yıldızı oldu.

Tarihin milli ve manevi mirasını geleceğine taşıma hedefiyle Türkiye'ye ve dünyaya yön verecek nesiller yetiştirme yolunda ilerleyen Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu adından sıkça söz ettiriyor.

 

2018 yılında eğitim öğretime başlayan ve Denizli'de ezberleri bozan Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, adından söz ettiriyor. Öyle ki okul, fen ve kültür dersleri yanında İslami ilimleri, öğrencilerinin gönlüne işleyerek veren, değerler eğitimi prensipleri doğrultusunda geleceğe hazırlayan, Denizli'nin modern eğitim kurumu oldu. 

 

BİRÇOK PROJEYE DAHİL OLDULAR

 

Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, 2018 yılında hizmete açıldığı günden bu yana Erasmus, e-twinnining ve TUBİTAK projelerine dahil oldu. 

 

SEÇKİN ÖĞRETMEN KADROSU

 

Denizli'nin en iyi lokasyonlarından birisi olan Şirinköy yolu üzerinde havadar bir ortamda eğitim imkanı sunan okul, seçkin öğretmen kadrosuyla ve az sayıda seçilmiş öğrencileriyle eğitim ve öğretimini sürdürüyor. 

 

Verdiği gün boyu eğitim ile öğrencilerinin okul dışına çıkılmasına izin vermeyen ciddi ve disiplinli bir eğitim anlayışıyla eğitim veriliyor. 

 

ÖĞRENCİLERİN BİREYSEL İHTİYAÇLARI GÖZETİLİYOR

 

Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını gözetiyor ve bireysel koçluk sistemi uyguluyor. Yine okul - veli işbirliği doğrultusunda öğrenci gelişimi izleniyor.

 

YABANCI DİL, ÇAĞDAŞ SANATLAR, MUSİKİ VE SPOR... 

 

Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda öğrencilere fen ve sosyal bilimler, geleneksel, görsel ve çağdaş sanatlar, musiki ve spor, yabancı dil, eğitimi veriliyor.  Aynı zamanda alanında kariyer yapmış kişiler tarafından, öğrencilerinin geleceklerine yön verebilmeleri için kariyer günleri düzenleniyor. Eğitim planlanması dâhilinde, öğrencilerin sosyal motivasyonunu sağlamaya yönelik eğitim gezileri ve sosyal ve sportif faaliyetler eğitim dönemi boyunca devam ettiriliyor.

 

SALGIN SÜRECİNDE CANLI DERSLER

 

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgın sürecinde de okul öğretmenleri tarafından ZOOM ve EBA üzerinden öğrenci takipli canlı dersler yapıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.