Denizli'den Yola Çıkacaklar Dikkat!

DENİZLİ 07.01.2019 - 21:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'den Yola Çıkacaklar Dikkat!

Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran istikametinde aşırı buzlanma ve kar yağışı dolayısıyla 25'e yakın araç yolda kaldı.   Denizli'nin en çok kullanılan yollarından birisi olan Denizli Antalya istikameti'nde saat 19.30 itibari ile yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı yolda 15 araç kalmıştı. Karla mücadele ekipleri çalışmalara başlamasıyla birlikte kalan araç sayısı 25'e yükseldi. Trafik Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Müdürlüğü ekipleri ortak çalışmlarını devam ettiriyor. Yolu bellir süreliğine ara ara kapatan ve bazen tek şerite düşen Denizli-Antalya karayolu üzerinden geçecek olan araçlar için uyarı verildi. Zincirsiz ve kar lastiği bulunmayan araçların geçişine izin verilmemektedir.Kar yağışı gece boyunca etkisini sürdürürken sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yolda kalan araçlar vatandaşlar tarafından kurtarılıyor.

Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran istikametinde aşırı buzlanma ve kar yağışı dolayısıyla 25'e yakın araç yolda kaldı.

 

Denizli'nin en çok kullanılan yollarından birisi olan Denizli Antalya istikameti'nde saat 19.30 itibari ile yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı yolda 15 araç kalmıştı. Karla mücadele ekipleri çalışmalara başlamasıyla birlikte kalan araç sayısı 25'e yükseldi. Trafik Bölge Müdürlüğü ve Karayolları Müdürlüğü ekipleri ortak çalışmlarını devam ettiriyor. Yolu bellir süreliğine ara ara kapatan ve bazen tek şerite düşen Denizli-Antalya karayolu üzerinden geçecek olan araçlar için uyarı verildi. Zincirsiz ve kar lastiği bulunmayan araçların geçişine izin verilmemektedir.Kar yağışı gece boyunca etkisini sürdürürken sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yolda kalan araçlar vatandaşlar tarafından kurtarılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.