Denizli DSO'dan Duygusal Zekalı Liderlil Eğitimi

DİĞER 14.04.2017 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli DSO'dan Duygusal Zekalı Liderlil Eğitimi

Denizli Sanayi Odası tarafından düzenli olarak yapılan eğitimlerde sıra, üyelerden gelen yoğun talep üzerine "Duygusal Zekalı Liderlik” eğitimindeydi.

Kal-Der tarafından verilen eğitimde, “Liderlik Nedir?, Lider mi Doğulur, Lider mi olunur?  Duygusal Zeka Nedir, Liderlik Neden Önemlidir?Endüstri 4.0’a Uyum ve T-Liderlik İçin Nelere Dikkat Edilmeli?”soruları interaktif yöntemlerle cevap buldu.     Denizli Sanayi Odası (DSO) tarafından13 Nisan 2017 Perşembe günü, DSO üyelerine yönelik olarak düzenlenen "Duygusal Zekalı Liderlik” eğitimi,eğitimci Meltem Onaytarafından verildi.     Eğitimde katılımcılar; globalleşen dünyanın kaçınılmaz olduğu bir dönemde, teknolojinin hızla ilerlediği ve Endüstri 4.0 ile yeni bir çağın yakalanmaya çalışıldığı bu süreçte, artık her şeyin değişmek zorunda olduğu ana teması üzerinden bilgiler verildi. Liderlik kavramı yerine “yönder” tanımının kullanılmaya başlandığı; “öngörü” yerine, “uzgörü” sahibi kişilerin, işletmelerini belirli konumlara taşımalarının şart olduğu üzerinde tartıştılar.Eğitimde ayrıca bu yüzyıl işletmelerin sürdürülebilir kalkınmayı sağlarken, sürdürülebilir liderlerin de belirli yetenek ve yetkinliklerle donanmaları gerektiği üzerinde duruldu. “Başarılı Liderlik” konusunda verilen bu eğitim sonucunda, yöneticilerin ihtiyacı olan “yeni ve farklı dünya ölçeğine uyumlu bir bakış açısının”; duygusal zeka boyutları ile nasıl şekilleneceği anlatıldı.    
Denizli Sanayi Odası tarafından düzenli olarak yapılan eğitimlerde sıra, üyelerden gelen yoğun talep üzerine "Duygusal Zekalı Liderlik” eğitimindeydi.

Kal-Der tarafından verilen eğitimde, “Liderlik Nedir?, Lider mi Doğulur, Lider mi olunur?  Duygusal Zeka Nedir, Liderlik Neden Önemlidir?Endüstri 4.0’a Uyum ve T-Liderlik İçin Nelere Dikkat Edilmeli?”soruları interaktif yöntemlerle cevap buldu.

 

 

Denizli Sanayi Odası (DSO) tarafından13 Nisan 2017 Perşembe günü, DSO üyelerine yönelik olarak düzenlenen "Duygusal Zekalı Liderlik” eğitimi,eğitimci Meltem Onaytarafından verildi.

 

 

Eğitimde katılımcılar; globalleşen dünyanın kaçınılmaz olduğu bir dönemde, teknolojinin hızla ilerlediği ve Endüstri 4.0 ile yeni bir çağın yakalanmaya çalışıldığı bu süreçte, artık her şeyin değişmek zorunda olduğu ana teması üzerinden bilgiler verildi. Liderlik kavramı yerine “yönder” tanımının kullanılmaya başlandığı; “öngörü” yerine, “uzgörü” sahibi kişilerin, işletmelerini belirli konumlara taşımalarının şart olduğu üzerinde tartıştılar.Eğitimde ayrıca bu yüzyıl işletmelerin sürdürülebilir kalkınmayı sağlarken, sürdürülebilir liderlerin de belirli yetenek ve yetkinliklerle donanmaları gerektiği üzerinde duruldu. “Başarılı Liderlik” konusunda verilen bu eğitim sonucunda, yöneticilerin ihtiyacı olan “yeni ve farklı dünya ölçeğine uyumlu bir bakış açısının”; duygusal zeka boyutları ile nasıl şekilleneceği anlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.