Denizli Emniyet Müdürlüğü, başarılı personelini ödüllendirdi

DENİZLİ 14.06.2018 - 13:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Emniyet Müdürlüğü, başarılı personelini ödüllendirdi

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, mesleki açıdan göstermiş oldukları hassasiyetten ve davranışlarından dolayı başarılı iki personeli ödüllendirdi.   Başarılı iki personeli makamında kabul eden İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir; “Emniyet Teşkilatı çok disiplinli bir kurumdur, burada yapılan hatalar nasıl ceza görüyorsa buna karşılık özverili çalışmalarda ödüllendiriliyor, bu bilinçle çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum’  dedi.   Mevlüt Demir konuşmalarına; “Polislik; sabır ve dayanıklılık isteyen bir görevdir. Meslektaşlarımız bu görevlerini Vatandaşın selameti,  huzur ve sükûnu için fedakârlıkla ve özveriyle yerine getirmektedir. Yaşanan olaylarda duygularına kapılmadan, tecrübe bilgi ve becerileriyle olayları kontrol altına almakta başarı sağlayan arkadaşlarımızı diğer meslektaşlarımıza da örnek olmak ve motive etmek amacıyla ödüllendiriyor ve bu bilinçle fedakârca çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum” dedi.   Ödül programı başarı belgelerinin ve hediyelerin takdimi ile birlikte fotoğraf çekilmesiyle son buldu.  

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, mesleki açıdan göstermiş oldukları hassasiyetten ve davranışlarından dolayı başarılı iki personeli ödüllendirdi.

 

Başarılı iki personeli makamında kabul eden İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir; “Emniyet Teşkilatı çok disiplinli bir kurumdur, burada yapılan hatalar nasıl ceza görüyorsa buna karşılık özverili çalışmalarda ödüllendiriliyor, bu bilinçle çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum’  dedi.

 

Mevlüt Demir konuşmalarına; “Polislik; sabır ve dayanıklılık isteyen bir görevdir. Meslektaşlarımız bu görevlerini Vatandaşın selameti,  huzur ve sükûnu için fedakârlıkla ve özveriyle yerine getirmektedir. Yaşanan olaylarda duygularına kapılmadan, tecrübe bilgi ve becerileriyle olayları kontrol altına almakta başarı sağlayan arkadaşlarımızı diğer meslektaşlarımıza da örnek olmak ve motive etmek amacıyla ödüllendiriyor ve bu bilinçle fedakârca çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Ödül programı başarı belgelerinin ve hediyelerin takdimi ile birlikte fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.