Denizli Emniyeti KOM ekipleri tarafından 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ 24.06.2019 - 13:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Emniyeti KOM ekipleri tarafından 2 kişi yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi ve kaçakçılık suçlarını işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik "Şok Uygulamalar" yapıldı. Bayan çantası çalan 2 şüpheli şahıs yakalandı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince vatandaşların huzur ve refahı için her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi amacıyla görevli ekipler tarafından gerekli güvenlik tertibatı alınarak şehrin muhtelif yerlerinde uygulama noktaları oluşturuldu.   Çevre illerinde geçiş güzergahı olan Denizli konumu itibari ile doğu illerinden getirilerek, üzerinden yaz turizminin yoğun olarak yaşandığı Antalya ve İzmir gibi büyük illere götürülerek kaçak yollardan piyasaya sürülmek istenen her türlü kaçak eşyanın tespit edilerek şüpheli şahısların yakalanması amacıyla risk analizine dayalı olarak şüpheli görünen araçlar durduruldu.   Antalya yolu üzerinde görevli ekipler tarafından gerçekleştirilen uygulama esnasında koltuklar arasına yüklenmiş vaziyette içerisinde farklı ebat ve boyutlarda çok sayıda çantanın olduğu şüpheli bir araç durduruldu.Yapılan kontrollerde aracın bagajında ve arka koltuklara yerleştirilmiş herhangi bir fatura ve belgesi bulunmayan farklı markalara ait kaçak olduğu değerlendirilen toplam 550 adet bayan çantası bulunarak el konuldu.   Yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.    

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi ve kaçakçılık suçlarını işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik "Şok Uygulamalar" yapıldı. Bayan çantası çalan 2 şüpheli şahıs yakalandı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince vatandaşların huzur ve refahı için her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi amacıyla görevli ekipler tarafından gerekli güvenlik tertibatı alınarak şehrin muhtelif yerlerinde uygulama noktaları oluşturuldu.

 

Çevre illerinde geçiş güzergahı olan Denizli konumu itibari ile doğu illerinden getirilerek, üzerinden yaz turizminin yoğun olarak yaşandığı Antalya ve İzmir gibi büyük illere götürülerek kaçak yollardan piyasaya sürülmek istenen her türlü kaçak eşyanın tespit edilerek şüpheli şahısların yakalanması amacıyla risk analizine dayalı olarak şüpheli görünen araçlar durduruldu.

 

Antalya yolu üzerinde görevli ekipler tarafından gerçekleştirilen uygulama esnasında koltuklar arasına yüklenmiş vaziyette içerisinde farklı ebat ve boyutlarda çok sayıda çantanın olduğu şüpheli bir araç durduruldu.Yapılan kontrollerde aracın bagajında ve arka koltuklara yerleştirilmiş herhangi bir fatura ve belgesi bulunmayan farklı markalara ait kaçak olduğu değerlendirilen toplam 550 adet bayan çantası bulunarak el konuldu.

 

Yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.