Denizli Emniyetinden uyuşturucuya büyük darbe!

DENİZLİ 19.06.2018 - 14:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Emniyetinden uyuşturucuya büyük darbe!

Denizli’de Ramazan ayında kamufle olan uyuşturucu tacirlerine darbe vuran Polis, 36 uyuşturucu satıcısı, 48 kullanıcı olmak üzere 84 kişiyi gözaltına aldı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından son yirmi gün içinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar yapıldı.   Polis, Ramazan’da uyuşturucu tacirlerine göz yummadı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri il genelindeki tedbirlerini Ramazan Ayı ve Bayram sürecinde arttırdı . Sokaklarda uyuşturucuya geçit vermeyen narkotik ekipleri yapmış oldukları kontrol ve uygulamalar ile vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde güvenliği sağladı. Motorize narkotim unsurları ve sivil ekipleri ile gece gündüz bölgede bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü vatandaşlarımızın geç saatlere kadar sokakta olmasını fırsat bilerek kalabalık içinde kamufile olmaya çalışan sokak satıcılarına göz açtırmadı.   UYUŞTURUCULARI İÇ ÇAMAŞIRLARINA SAKLADILAR İl merkezinde uygulanan sıkı tedbirlerin yanı sıra Denizli’ye geliş istikametindeki karayollarında denetim altına alındı. Yaz tatilinin başlaması ile artan karayolu trafiğinde kendilerine aile görüntüsü vererek özellikle Antalya ilinden Denizli’ye uyuşturucu madde sevk etmeye çalışan kadın ve erkek şüpheliler narkotik ekiplerince oluşturulan uygulama noktalarında kıskıvrak yakalandı. Kadın şüphelilerin paketli uyuşturucu maddeleri iç çamaşırlarına gizleyerek kontrol noktalarından geçirmeye çalışmaları dikkat çekti.   14 AYRI ADRESE OPERASYON Yürüttüğü başarılı çalışmalar ile Denizli’de uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edilen adresleri de es geçmeyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri son 20 gün içerisinde il merkezinde 14 ayrı adrese operasyon düzenledi. Zehir tacirlerinin uyuşturucu maddeleri depolayarak satışa hazır hale getirdiği adresler titizlikle arandı. Narkotik madde arama köpeklerinin de hazır edildiği aramalar esnasında bulunan uyuşturucu maddelere, madde tartım ve kullanımı için hazırlanan özel düzeneklere ve uyuşturucu madde ticaretinden sağlanan haksız kazançlara el konuldu.   30 KİŞİ TUTUKLANDI Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen başarılı çalışmalar neticesinde 114 fişek halinde 203 gram esrar maddesi, 151 gram metamfetamin maddesi, 110 gram eroin maddesi, 52 adet ecstasy hap, 36 adet sentetik ecza, 5 gram sentetik kannobinoid maddesi ele geçirildi. Denizli’de uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında adliyeye sevk edilen 3’ü yabancı uyruklu 36 şüphelinin 30’u tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanıcısı 48 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Denizli’de Ramazan ayında kamufle olan uyuşturucu tacirlerine darbe vuran Polis, 36 uyuşturucu satıcısı, 48 kullanıcı olmak üzere 84 kişiyi gözaltına aldı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından son yirmi gün içinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar yapıldı.

 

Polis, Ramazan’da uyuşturucu tacirlerine göz yummadı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri il genelindeki tedbirlerini Ramazan Ayı ve Bayram sürecinde arttırdı . Sokaklarda uyuşturucuya geçit vermeyen narkotik ekipleri yapmış oldukları kontrol ve uygulamalar ile vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde güvenliği sağladı. Motorize narkotim unsurları ve sivil ekipleri ile gece gündüz bölgede bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü vatandaşlarımızın geç saatlere kadar sokakta olmasını fırsat bilerek kalabalık içinde kamufile olmaya çalışan sokak satıcılarına göz açtırmadı.

 

UYUŞTURUCULARI İÇ ÇAMAŞIRLARINA SAKLADILAR

İl merkezinde uygulanan sıkı tedbirlerin yanı sıra Denizli’ye geliş istikametindeki karayollarında denetim altına alındı. Yaz tatilinin başlaması ile artan karayolu trafiğinde kendilerine aile görüntüsü vererek özellikle Antalya ilinden Denizli’ye uyuşturucu madde sevk etmeye çalışan kadın ve erkek şüpheliler narkotik ekiplerince oluşturulan uygulama noktalarında kıskıvrak yakalandı. Kadın şüphelilerin paketli uyuşturucu maddeleri iç çamaşırlarına gizleyerek kontrol noktalarından geçirmeye çalışmaları dikkat çekti.

 

14 AYRI ADRESE OPERASYON

Yürüttüğü başarılı çalışmalar ile Denizli’de uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edilen adresleri de es geçmeyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri son 20 gün içerisinde il merkezinde 14 ayrı adrese operasyon düzenledi. Zehir tacirlerinin uyuşturucu maddeleri depolayarak satışa hazır hale getirdiği adresler titizlikle arandı. Narkotik madde arama köpeklerinin de hazır edildiği aramalar esnasında bulunan uyuşturucu maddelere, madde tartım ve kullanımı için hazırlanan özel düzeneklere ve uyuşturucu madde ticaretinden sağlanan haksız kazançlara el konuldu.

 

30 KİŞİ TUTUKLANDI

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen başarılı çalışmalar neticesinde 114 fişek halinde 203 gram esrar maddesi, 151 gram metamfetamin maddesi, 110 gram eroin maddesi, 52 adet ecstasy hap, 36 adet sentetik ecza, 5 gram sentetik kannobinoid maddesi ele geçirildi.

Denizli’de uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında adliyeye sevk edilen 3’ü yabancı uyruklu 36 şüphelinin 30’u tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanıcısı 48 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.