Denizli Et ve Süt Kurumu Büyükbaş Kurban Kesimi Yapacak

DENİZLİ 28.07.2020 - 14:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Et ve Süt Kurumu Büyükbaş Kurban Kesimi Yapacak

Denizli Et ve Süt Kurumu’ndan vatandaşlara önemli duyuru yapıldı. Büyükbaş kurbanlık alan vatandaşların kurbanlarını Et ve Süt Kurumu’nda kestirebilecek.   Büyükbaş kurbanlık alan/alacak olan vatandaşlar için kurbanlığı kestirmek büyük bir sorundu. Et ve Süt Kurumu'nun kesim yapacak olması vatandaşı yakından ilgilendiriyor.   Denizli Et ve Süt Kurumundan yapılan açıklamada; Denizli Et ve Süt Kurumu'nun büyükbaş kurbanlıkları keseceği bildirilmiştir. Büyükbaş kurbanlık kestirecek olan vatandaşların Denizli Et ve Süt Kurumunu arayarak gün ve saat randevusu alması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.   Öte yandan, büyükbaş hayvanlarını kestirmek isteyen vatandaşların 0 258 268 89 00 nolu telefondan ilgili birime ulaşacakları belirtildi.

Denizli Et ve Süt Kurumu’ndan vatandaşlara önemli duyuru yapıldı. Büyükbaş kurbanlık alan vatandaşların kurbanlarını Et ve Süt Kurumu’nda kestirebilecek.

 

Büyükbaş kurbanlık alan/alacak olan vatandaşlar için kurbanlığı kestirmek büyük bir sorundu. Et ve Süt Kurumu'nun kesim yapacak olması vatandaşı yakından ilgilendiriyor.

 

Denizli Et ve Süt Kurumundan yapılan açıklamada; Denizli Et ve Süt Kurumu'nun büyükbaş kurbanlıkları keseceği bildirilmiştir. Büyükbaş kurbanlık kestirecek olan vatandaşların Denizli Et ve Süt Kurumunu arayarak gün ve saat randevusu alması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

Öte yandan, büyükbaş hayvanlarını kestirmek isteyen vatandaşların 0 258 268 89 00 nolu telefondan ilgili birime ulaşacakları belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.