Denizli Horozu standı en fazla ilgi gören stant oldu

DİĞER 12.05.2018 - 10:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Horozu standı en fazla ilgi gören stant oldu

Kentin simgesi Denizli Horozları ve tavukları Türkiye’de bu yıl ikinci kez kapılarını açan Canlı Hayvan Fuarı’nda sergilendi. 4 gün açık kalan fuarı yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti. Denizli Horozları ve tavuklarının bulunduğu ‘Süs Hayvanları’ holü en fazla ziyaretçi ağırlayan bölüm oldu.   Denizli Horozu Yetiştiricileri Derneği Başkan Hasan Sağlam, gelecek yılda fuara katılacaklarını söyledi. Afyonkarahisar Canlı Hayvan Borsası içerisinde bu yıl 2. kez Canlı Hayvan Fuarı düzenlendi. Fuarda açılan 76 stantta 300’e yakın süs ve bahçe hayvanı sergilendi. 4 gün açık kalan fuarın son gününde de yapılan mezatta fuara getirilen hayvanlar sahiplendirildi. Kentin simgesi Denizli Horozlarını fuar alanı içinde kiraladıkları 250 metre karelik alan içinde tanıttıklarını anlatan Denizli Horozu Yetiştiricileri Derneği Başkan Hasan Sağlam, “Türkiye’de canlı hayvan fuarı sadece Afyonkarahisar’da açılıyor. Bu yıl 2 kez kapılarını açan fuara firmalar ve hayvan dostları büyük ilgi gösterdi. Dernek olarak bizde kiraladığımız bölümde üyelerimizin beslediği orijinal Denizli Horozları ve Denizli Tavuklarının tanıtımını yaptık. Uzun ötüşleri, heybetli görünüşleri ve parlak tüyleriyle Denizli horozlarımız fuarda büyük ilgi gördü. Standımız ziyaretçi akınına uğradı. Gençlerimizi çocuklarımızı hayvan sevgisiyle büyütmek için dernek olarak çıktığımız yolda ilerliyoruz. Fuar sonunda sergilenen hayvanlar sahiplendirildi. Süs ve bahçe hayvanları yeni yuvalarına da kavuşmuş oldu. Gelecek yılda dernek olarak fuara katılacağız. Kentimizin simgesi Denizli horozlarının ve tavuklarının tanıtımını yapmaya devam edeceğiz” dedi

Kentin simgesi Denizli Horozları ve tavukları Türkiye’de bu yıl ikinci kez kapılarını açan Canlı Hayvan Fuarı’nda sergilendi. 4 gün açık kalan fuarı yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti. Denizli Horozları ve tavuklarının bulunduğu ‘Süs Hayvanları’ holü en fazla ziyaretçi ağırlayan bölüm oldu.

 

Denizli Horozu Yetiştiricileri Derneği Başkan Hasan Sağlam, gelecek yılda fuara katılacaklarını söyledi. Afyonkarahisar Canlı Hayvan Borsası içerisinde bu yıl 2. kez Canlı Hayvan Fuarı düzenlendi. Fuarda açılan 76 stantta 300’e yakın süs ve bahçe hayvanı sergilendi. 4 gün açık kalan fuarın son gününde de yapılan mezatta fuara getirilen hayvanlar sahiplendirildi. Kentin simgesi Denizli Horozlarını fuar alanı içinde kiraladıkları 250 metre karelik alan içinde tanıttıklarını anlatan Denizli Horozu Yetiştiricileri Derneği Başkan Hasan Sağlam, “Türkiye’de canlı hayvan fuarı sadece Afyonkarahisar’da açılıyor. Bu yıl 2 kez kapılarını açan fuara firmalar ve hayvan dostları büyük ilgi gösterdi. Dernek olarak bizde kiraladığımız bölümde üyelerimizin beslediği orijinal Denizli Horozları ve Denizli Tavuklarının tanıtımını yaptık. Uzun ötüşleri, heybetli görünüşleri ve parlak tüyleriyle Denizli horozlarımız fuarda büyük ilgi gördü. Standımız ziyaretçi akınına uğradı. Gençlerimizi çocuklarımızı hayvan sevgisiyle büyütmek için dernek olarak çıktığımız yolda ilerliyoruz. Fuar sonunda sergilenen hayvanlar sahiplendirildi. Süs ve bahçe hayvanları yeni yuvalarına da kavuşmuş oldu. Gelecek yılda dernek olarak fuara katılacağız. Kentimizin simgesi Denizli horozlarının ve tavuklarının tanıtımını yapmaya devam edeceğiz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.