Denizli için fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı!

DENİZLİ 05.02.2020 - 08:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli için fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 12 en yüksek 18 derece olması beklenirken hava kuvvetli yağış şeklinde ve rüzgarın güneyden 23 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli için sarı alarm uyarısı yapılırken olası sel ve su baskınları, soba zehirlenmeleri ve trafikte aksamalar konusunda dikkatli olunması istendi.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bugün Denizli genelinde kuvvetli yağış ve fırtına uyarında bulunuldu. AFAD ve İtfaiye Daire Başkanlığı’nın da uyarıda bulunduğu Denizli’de, fırtına ve kuvvetli yağışların etkili olacağı, özellikle öğleden sonra etkisini htireceği belirtildi.   Yapılan uyarıda, “Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre ilimizde yarın ( 05.02.2020 ) öğle saatlerinde ( 12.00 sularında) başlaması tahmin edilen kuvvetli yağış ve fırtına beklenmektedir. Muhtemel sel baskını ağaç devrilmesi soba zehirlenmesi çatı uçması gibi ve trafikte yaşanabilinecek aksaklılara karşı vatandaşlarımızın hazırlıklı olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.   Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 12 en yüksek 18 derece olması beklenirken hava kuvvetli yağış şeklinde ve rüzgarın güneyden 23 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli için sarı alarm uyarısı yapılırken olası sel ve su baskınları, soba zehirlenmeleri ve trafikte aksamalar konusunda dikkatli olunması istendi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bugün Denizli genelinde kuvvetli yağış ve fırtına uyarında bulunuldu. AFAD ve İtfaiye Daire Başkanlığı’nın da uyarıda bulunduğu Denizli’de, fırtına ve kuvvetli yağışların etkili olacağı, özellikle öğleden sonra etkisini htireceği belirtildi.

 

Yapılan uyarıda, “Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre ilimizde yarın ( 05.02.2020 ) öğle saatlerinde ( 12.00 sularında) başlaması tahmin edilen kuvvetli yağış ve fırtına beklenmektedir. Muhtemel sel baskını ağaç devrilmesi soba zehirlenmesi çatı uçması gibi ve trafikte yaşanabilinecek aksaklılara karşı vatandaşlarımızın hazırlıklı olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.