Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na Albay Veysel Yanık Atandı

DENİZLİ 28.07.2020 - 07:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na Albay Veysel Yanık Atandı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığındaki atama, terfi ve emekliye sevk kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na Jandarma Kıdemli Albay Veysel Yanık atandı. Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ise Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’na atandı.   Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığına, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı J. KD. ALB. Veysen Yanık atanırken,  Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına ilk kez general rütbesi ile Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz göreve getirildi.   Öte yandan, Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Tümgeneral Halis Zafer Koç Jandarma Genel Komutan Yardımcılığına, Sahil Güvenlik Personel Başkanı Tuğamiral Cengiz Ünver Sahil Güvenlik Genel Komutan Yardımcılığına, Van Asayiş Kolordu Komutanlığına Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu atandı.   Karar da ayrıca; 6 albay tuğgeneral ve tuğamiralliğe, 1 tuğgeneral ise tümgeneralliğe terfi etti. 4 general ve 24 albay emekliliğe sevk edildi. Kararnameyle 22 general yeni göreve atanırken, 28'i albay 7'si general olmak üzere 35 il jandarma komutanının görev yerleri değiştirildi. 

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığındaki atama, terfi ve emekliye sevk kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na Jandarma Kıdemli Albay Veysel Yanık atandı. Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ise Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’na atandı.

 

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığına, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı J. KD. ALB. Veysen Yanık atanırken,  Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına ilk kez general rütbesi ile Denizli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz göreve getirildi.

 

Öte yandan, Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Tümgeneral Halis Zafer Koç Jandarma Genel Komutan Yardımcılığına, Sahil Güvenlik Personel Başkanı Tuğamiral Cengiz Ünver Sahil Güvenlik Genel Komutan Yardımcılığına, Van Asayiş Kolordu Komutanlığına Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu atandı.

 

Karar da ayrıca; 6 albay tuğgeneral ve tuğamiralliğe, 1 tuğgeneral ise tümgeneralliğe terfi etti. 4 general ve 24 albay emekliliğe sevk edildi. Kararnameyle 22 general yeni göreve atanırken, 28'i albay 7'si general olmak üzere 35 il jandarma komutanının görev yerleri değiştirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.