Denizli İŞKUR’dan Öğrencilere “İş arama becerileri eğitimi” verildi

EĞİTİM 09.05.2019 - 13:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli İŞKUR’dan Öğrencilere “İş arama becerileri eğitimi” verildi

Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanları tarafından “İş Arama Becerileri Eğitimi” verildi.   Eğitimde İŞKUR tanıtımı yapılarak “İŞKUR’un işleyişi, işe yerleştirme hizmetleri, aktif iş gücü hizmetleri, işsizlik sigortası, danışmanlık hizmetleri, çalışma ilişkileri, geleceğin meslekleri, CV’ de (özgeçmiş) olması gereken özellikler, İş görüşmesi- mülakat çeşitleri, mülakatta dikkat edilmesi gerekenler “hakkında bilgiler verildi.     Öğrencilere lise eğitimlerini tamamladıktan sonra yükseköğretime devam etmeleri gerektiğini söyleyen İş ve Meslek Danışmanları, öğrencilere eğitimlerini dolu dolu geçirmelerini söyleyerek “Yarın, yorgun kimselerin değil; rahatına kıyabilenlerindir” şeklinde tavsiyelerde bulundu.      

Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanları tarafından “İş Arama Becerileri Eğitimi” verildi.

 

Eğitimde İŞKUR tanıtımı yapılarak “İŞKUR’un işleyişi, işe yerleştirme hizmetleri, aktif iş gücü hizmetleri, işsizlik sigortası, danışmanlık hizmetleri, çalışma ilişkileri, geleceğin meslekleri, CV’ de (özgeçmiş) olması gereken özellikler, İş görüşmesi- mülakat çeşitleri, mülakatta dikkat edilmesi gerekenler “hakkında bilgiler verildi.

 

 

Öğrencilere lise eğitimlerini tamamladıktan sonra yükseköğretime devam etmeleri gerektiğini söyleyen İş ve Meslek Danışmanları, öğrencilere eğitimlerini dolu dolu geçirmelerini söyleyerek “Yarın, yorgun kimselerin değil; rahatına kıyabilenlerindir” şeklinde tavsiyelerde bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.