Denizli İŞKUR istihdam garantili kurslarıyla iş sahibi yapıyor

EĞİTİM 30.06.2020 - 15:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli İŞKUR istihdam garantili kurslarıyla iş sahibi yapıyor

Denizli İŞKUR ve firmalar arasından düzenlenen istihdam garantili kursları ile kursiyerler iş sahibi olmaya devam ediyor.   Denizli İŞKUR ve Naz Bebek Nazlı Bölek (CİGİT) firması işbirliğinde Mesleki Eğitim Kursları/İstihdam Garantili Kurs kapsamında, 14 kişilik “ Satın Alma Görevlisi” kursu düzenlendi. Kurs programı; 21.10.2019- 01.04.2020 tarihleri arasında planlanmış olmasına rağmen Covid-19 nedeniyle çalışmaya bir süre ara verildi ve kurs 17.06.2020 tarihinde sona erdi.   Kursun bitiminde, kursa devam eden kursiyerlerin yarısı aynı firmada istihdam edildi. Kursu tamamlayan katılımcılara sertifikaları, Denizli İŞKUR Şube Müdürü Sedat Çolmon tarafından verildi.  

Denizli İŞKUR ve firmalar arasından düzenlenen istihdam garantili kursları ile kursiyerler iş sahibi olmaya devam ediyor.

 

Denizli İŞKUR ve Naz Bebek Nazlı Bölek (CİGİT) firması işbirliğinde Mesleki Eğitim Kursları/İstihdam Garantili Kurs kapsamında, 14 kişilik “ Satın Alma Görevlisi” kursu düzenlendi. Kurs programı; 21.10.2019- 01.04.2020 tarihleri arasında planlanmış olmasına rağmen Covid-19 nedeniyle çalışmaya bir süre ara verildi ve kurs 17.06.2020 tarihinde sona erdi.

 

Kursun bitiminde, kursa devam eden kursiyerlerin yarısı aynı firmada istihdam edildi. Kursu tamamlayan katılımcılara sertifikaları, Denizli İŞKUR Şube Müdürü Sedat Çolmon tarafından verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.