Denizli İŞKUR öğrencilerle buluştu...

YAŞAM 07.11.2018 - 12:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli İŞKUR öğrencilerle buluştu...

(İHA)- Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü Merkezefendi ilçesinde bulunan Denizli Lisesi’nde “Koca Mekteplilerden Koca Mekteplilere” sloganıyla düzenlediği fuarda öğrencilerle bir araya geldi.    Denizli Lisesi'ndeki fuara, makine mühendisliği, mimarlık, eczacılık gibi 30 farklı meslekten toplam 40 Denizli Lisesi mezunu meslek mensubu katıldı. Meslek Mensupları fuara katılan öğrencilere meslekleri hakkında bilgi vererek, iş hayatındaki tecrübelerini anlattı. Denizli Lisesi Meslek Fuarına katılan Denizli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü personeli de öğrencilere İŞKUR hizmetleri hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin meslekler konusundaki sorularını yanıtladı.                                           

(İHA)- Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü Merkezefendi ilçesinde bulunan Denizli Lisesi’nde “Koca Mekteplilerden Koca Mekteplilere” sloganıyla düzenlediği fuarda öğrencilerle bir araya geldi.   


Denizli Lisesi'ndeki fuara, makine mühendisliği, mimarlık, eczacılık gibi 30 farklı meslekten toplam 40 Denizli Lisesi mezunu meslek mensubu katıldı. Meslek Mensupları fuara katılan öğrencilere meslekleri hakkında bilgi vererek, iş hayatındaki tecrübelerini anlattı. Denizli Lisesi Meslek Fuarına katılan Denizli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü personeli de öğrencilere İŞKUR hizmetleri hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin meslekler konusundaki sorularını yanıtladı. 


                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.