Denizli Kale'de Hüzne Boğan Ölüm

DENİZLİ 21.01.2019 - 14:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Kale'de Hüzne Boğan Ölüm

Denizli Kale İlçesinde 16 yaşındaki genç kalbine yenik düştü.   Denizli'nin Kale ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Mehmet Gürsoylar Pazar günü sabah ailesiyle birlikteyken birden fenalaştı. Gürsoylar, ailesinin ihbarı ile birlikte 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. 16 yaşındaki Lise 2'inci sınıf öğrencisi olan Mehmet Gürsoylar, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kalp Krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlenen genç için ilçede cenaze töreni düzenlendi. Ölümü ile Kale ilçesinde büyük üzüntü yaratan Mehmet Gürsoylar, kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına gözyaşları içersinde toprağa verildi.   Kale Belediyespor'un taraftarları arasında yer alan Mehmet Gürsoylar arkadaşları tarafından Pazar günü düzenlenen Kale ile Bucak maçında tezahüratlarla anıldı. taraftar arakadaşları "Mehmet Ölmedi Kalbimizde Yaşıyor" şeklinde slogan attı.  

Denizli Kale İlçesinde 16 yaşındaki genç kalbine yenik düştü.

 

Denizli'nin Kale ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Mehmet Gürsoylar Pazar günü sabah ailesiyle birlikteyken birden fenalaştı. Gürsoylar, ailesinin ihbarı ile birlikte 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. 16 yaşındaki Lise 2'inci sınıf öğrencisi olan Mehmet Gürsoylar, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kalp Krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlenen genç için ilçede cenaze töreni düzenlendi. Ölümü ile Kale ilçesinde büyük üzüntü yaratan Mehmet Gürsoylar, kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına gözyaşları içersinde toprağa verildi.

 

Kale Belediyespor'un taraftarları arasında yer alan Mehmet Gürsoylar arkadaşları tarafından Pazar günü düzenlenen Kale ile Bucak maçında tezahüratlarla anıldı. taraftar arakadaşları "Mehmet Ölmedi Kalbimizde Yaşıyor" şeklinde slogan attı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.