Denizli Kayak Merkezi beyaza büründü

DENİZLİ 12.12.2019 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Kayak Merkezi beyaza büründü

Denizli’de bugün kent merkezinden hava sıcaklığı 9 ila 15 derece olurken hava hafifi yağışlı gözlemleniyor,  yüksek kesimlerde karla karışık yağmurun olduğu Denizli’de, yüksek kesimlere ve Denizli Kayak Merkezi yağan kar yağışı ile beyaza büründü.   Kent merkezi ve ilçelerde hava hafif yağışlı yağmur şeklinde olurken, Tavas İlçesi’nde yer alan Bozdağ’da gece yağan kar yağışı ile beyaza büründü. Meteoroloji verilerine göre, Denizli Kayak Merkezi’nin bulunduğu bölgede kar kalınlığının 5 cm’ye ulaştığı belirtildi.   Denizli’de kış turizminde önemli bir yere sahip olan Denizli Kayak Merkezi’ndeki kar kalınlığının ilerleyen günlerde yağışlar nedeniyle yükseleceği tahmin ediliyor. Kar özlemi yaşayanDenizlili vatandaşların hafta sonu Kayak merkezine akın edeceği düşünülüyor.

Denizli’de bugün kent merkezinden hava sıcaklığı 9 ila 15 derece olurken hava hafifi yağışlı gözlemleniyor,  yüksek kesimlerde karla karışık yağmurun olduğu Denizli’de, yüksek kesimlere ve Denizli Kayak Merkezi yağan kar yağışı ile beyaza büründü.

 

Kent merkezi ve ilçelerde hava hafif yağışlı yağmur şeklinde olurken, Tavas İlçesi’nde yer alan Bozdağ’da gece yağan kar yağışı ile beyaza büründü. Meteoroloji verilerine göre, Denizli Kayak Merkezi’nin bulunduğu bölgede kar kalınlığının 5 cm’ye ulaştığı belirtildi.

 

Denizli’de kış turizminde önemli bir yere sahip olan Denizli Kayak Merkezi’ndeki kar kalınlığının ilerleyen günlerde yağışlar nedeniyle yükseleceği tahmin ediliyor. Kar özlemi yaşayanDenizlili vatandaşların hafta sonu Kayak merkezine akın edeceği düşünülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.