Denizli kent merkezine yılın ilk karı yağdı

DENİZLİ 07.02.2020 - 08:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli kent merkezine yılın ilk karı yağdı

Denizli kent merkezinde beklenen kar yağışı bugün sabahın erken saatlerinde başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminleri bu sefer tuttu.   Denizli’de Çarşamba günü etkili olan fırtınanın ardından kuvvetli yağmur dün birçok ilçede kar yağışı şeklinde oldu. Bugün kent merkezinde hava sıcaklığı en düşük 3 en yüksek 6 derece olurken hava kar yağışlı şeklinde olacak. Sabahın erken saatlerinde yağmurlu hava yerini kar yağışına bıraktı. Sabah uyanan vatandaşlar günlerdir beklenen kar yağışı ile karşılaştı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı fazla olurken merkez kısımlarında 2-3 santime ulaştı. Karla karışık yağmur şeklinde yağan kar ilerleyen saatlerde etkisinin artırması bekleniyor.  

Denizli kent merkezinde beklenen kar yağışı bugün sabahın erken saatlerinde başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminleri bu sefer tuttu.

 

Denizli’de Çarşamba günü etkili olan fırtınanın ardından kuvvetli yağmur dün birçok ilçede kar yağışı şeklinde oldu. Bugün kent merkezinde hava sıcaklığı en düşük 3 en yüksek 6 derece olurken hava kar yağışlı şeklinde olacak. Sabahın erken saatlerinde yağmurlu hava yerini kar yağışına bıraktı. Sabah uyanan vatandaşlar günlerdir beklenen kar yağışı ile karşılaştı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı fazla olurken merkez kısımlarında 2-3 santime ulaştı. Karla karışık yağmur şeklinde yağan kar ilerleyen saatlerde etkisinin artırması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.