Denizli Kızılay’dan Kurban vekalet ücretine taksit imkanı

GÜNDEM 16.08.2018 - 13:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Kızılay’dan Kurban vekalet ücretine taksit imkanı

Kurban Bayramı öncesi Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu, yaptığı basın açıklamasıyla kurban vekalet fiyatının 750 TL. olduğunu söyledi. Geçen yıl Türkiye çapında 9. olduklarını açıklayan Otçu, buyıl şuana kadar ilk 10 arasında olduklarını belirterek Denizli halkının bu oranlarla hayırsever olduğunu ortaya koyduğunu dile getirdi.     Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatları ile ilgili bilgi veren Denizli Kızılay Şube Başkanı Otçu,  Kurban fiyatlarının ne kadar olduğunu ve vekalet şartların ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kurbanlarının yurt içinde kesilmesini isteyen vatandaşları kurban vekalet fiyatının 750 TL.,  ibadetinin yurt dışında yapılmasını isteyenlerinde vekalet fiyatının 750 TL olduğunu belirten Otçu, kesimler yurt içinde gerçekleşirse etleri yurt içinde, kesimleri yurt dışında gerçekleşiyorsa etlerin yurt dışında dağıtıldığına dikkat çekti. Türkiye çapında ki tüm et ve süt kurumları kurban bayramında sadece Kızılay’a hizmet verdiğini kaydeden Otçu, yardımların ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını söyledi.     Kesimler kamera nezaretinde yapılıyor   Kurban kesimlerinin bayramın 3. Gününe kadar devam ettiğini ifade eden Otçu, “Kızılay Kurban Vekaletine oldukça dikkatli ve titiz yaklaşıyor. Vatandaşlarımız eğer evelerinden çıkamayacak durumda iseler bize telefon ettikleri takdirde biz evlerine giderek vekalet alabiliyoruz. Almış olduğumuz kurban vekaletlerini Türk Kızılayı’nın veteriner hekim, kamera çekimi, müftülükten bir din görevlisi ve noter nezaretinde yapılıyor. Et ve Süt Kurumunda kesilen hayvanlar ilk olarak dinlenme odasına sonra soğuk hava deposuna daha sonrasında işlenmiş et olarak raf ömrü 18 ay olan konserve kutularda muhafaza ediliyor ve yıl boyu ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor’’ dedi.     Taksit imkanı sunuyoruz   Vekalet ödemelerinde kredi kartınında geçerli olduğunu kaydeden Otçu, vekalet ödemelerinde Halk Bankası’nın paraf kartını kullananlara da 4 taksite imkan sağladıklarını söyledi. Kurban vekaletinde geçen yıl Türkiye genelinde Denizli olarak 9. olduklarını ifade eden Otçu, nüfus bazında ise 3. olduklarını hatırlatarak Denizli halkının yardımsever olduğunu ortaya koyduğunu dile getirdi. Bu yıl şuanda Türkiye genelinde ilk 10’da olduklarını kaydeden Otçu, “inşaAllah halkımızın vereceği desteklerle Türkiye geneli iyi bir derece elde etmek istiyoruz” diye konuştu.   Geçen yıl 2.5 ton et dağıtıldı   Geçen yıl Denizli’de 2.5 ton et dağıttıklarını ifade eden Otçu, aynı zamanda içinde bakliyat yağ salça gibi ürünlerin olduğu yardım paketi dağıtımını da yaptıklarını söyledi.   Hayırsever Hakan: “Kızılay bir güvendir”   Kızılay Denizli Şube Başkanı Otçu’ya 750 TL. vererek bağış makbuzunu alan Adnan Hakan eşiyle birlikte yardım bağışında bulundu. Kızılay’ın güven verdiğini dile getiren, “Kızılay her şeye koşuyor. Deprem ve sel gibi afetlerde özellikle ilk giden yardım kuruluşunun Kızılay olduğunu izliyoruz. Bu nedenle bize güven verdiği için yardımlarımızı buraya yapıyoruz” şeklinde konuştu.     

Kurban Bayramı öncesi Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu, yaptığı basın açıklamasıyla kurban vekalet fiyatının 750 TL. olduğunu söyledi. Geçen yıl Türkiye çapında 9. olduklarını açıklayan Otçu, buyıl şuana kadar ilk 10 arasında olduklarını belirterek Denizli halkının bu oranlarla hayırsever olduğunu ortaya koyduğunu dile getirdi.  

 

Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatları ile ilgili bilgi veren Denizli Kızılay Şube Başkanı Otçu,  Kurban fiyatlarının ne kadar olduğunu ve vekalet şartların ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kurbanlarının yurt içinde kesilmesini isteyen vatandaşları kurban vekalet fiyatının 750 TL.,  ibadetinin yurt dışında yapılmasını isteyenlerinde vekalet fiyatının 750 TL olduğunu belirten Otçu, kesimler yurt içinde gerçekleşirse etleri yurt içinde, kesimleri yurt dışında gerçekleşiyorsa etlerin yurt dışında dağıtıldığına dikkat çekti. Türkiye çapında ki tüm et ve süt kurumları kurban bayramında sadece Kızılay’a hizmet verdiğini kaydeden Otçu, yardımların ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını söyledi.

 

 

Kesimler kamera nezaretinde yapılıyor

 

Kurban kesimlerinin bayramın 3. Gününe kadar devam ettiğini ifade eden Otçu, “Kızılay Kurban Vekaletine oldukça dikkatli ve titiz yaklaşıyor. Vatandaşlarımız eğer evelerinden çıkamayacak durumda iseler bize telefon ettikleri takdirde biz evlerine giderek vekalet alabiliyoruz. Almış olduğumuz kurban vekaletlerini Türk Kızılayı’nın veteriner hekim, kamera çekimi, müftülükten bir din görevlisi ve noter nezaretinde yapılıyor. Et ve Süt Kurumunda kesilen hayvanlar ilk olarak dinlenme odasına sonra soğuk hava deposuna daha sonrasında işlenmiş et olarak raf ömrü 18 ay olan konserve kutularda muhafaza ediliyor ve yıl boyu ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor’’ dedi.

 

 

Taksit imkanı sunuyoruz

 

Vekalet ödemelerinde kredi kartınında geçerli olduğunu kaydeden Otçu, vekalet ödemelerinde Halk Bankası’nın paraf kartını kullananlara da 4 taksite imkan sağladıklarını söyledi. Kurban vekaletinde geçen yıl Türkiye genelinde Denizli olarak 9. olduklarını ifade eden Otçu, nüfus bazında ise 3. olduklarını hatırlatarak Denizli halkının yardımsever olduğunu ortaya koyduğunu dile getirdi. Bu yıl şuanda Türkiye genelinde ilk 10’da olduklarını kaydeden Otçu, “inşaAllah halkımızın vereceği desteklerle Türkiye geneli iyi bir derece elde etmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Geçen yıl 2.5 ton et dağıtıldı

 

Geçen yıl Denizli’de 2.5 ton et dağıttıklarını ifade eden Otçu, aynı zamanda içinde bakliyat yağ salça gibi ürünlerin olduğu yardım paketi dağıtımını da yaptıklarını söyledi.

 

Hayırsever Hakan: “Kızılay bir güvendir”

 

Kızılay Denizli Şube Başkanı Otçu’ya 750 TL. vererek bağış makbuzunu alan Adnan Hakan eşiyle birlikte yardım bağışında bulundu. Kızılay’ın güven verdiğini dile getiren, “Kızılay her şeye koşuyor. Deprem ve sel gibi afetlerde özellikle ilk giden yardım kuruluşunun Kızılay olduğunu izliyoruz. Bu nedenle bize güven verdiği için yardımlarımızı buraya yapıyoruz” şeklinde konuştu.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.