Denizli KOM’dan uyuşturucuya kale gibi darbe

ASAYİŞ 16.08.2018 - 17:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli KOM’dan uyuşturucuya kale gibi darbe

Denizli İl  Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kale’de düzenlediği operasyonda hayvan ağılı ve evlerde çok sayıda kenevir ekerek esrar maddesi elde eden 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.   Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İlimiz Kale İlçesi’nde esrar üretenşahıslara yönelik operasyon düzenlendi.  Şüphelilere ait adreste yapılan aramalarda dışardan görünmemeleri için üzeri branda ile örtülerek gizlenen, tenekeler içinde dikili vaziyette 135 kök kenevir bitkisi ile şahısların daha önce ekip yetiştirdikleri kenevirlerden ürettikleri bin 620 gram esrar maddesi bulundu. Kale İlçesi’ne bağlı bir köyde kendilerine ait ev ve hayvan ağılı içerisine çok sayıda kenevir bitkisi eken ve yetiştirdikleri bitkileri hasat ederek esrar maddesi elde eden iki kişi yakalanarak göz altına alındı.    

Denizli İl  Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kale’de düzenlediği operasyonda hayvan ağılı ve evlerde çok sayıda kenevir ekerek esrar maddesi elde eden 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İlimiz Kale İlçesi’nde esrar üretenşahıslara yönelik operasyon düzenlendi.  Şüphelilere ait adreste yapılan aramalarda dışardan görünmemeleri için üzeri branda ile örtülerek gizlenen, tenekeler içinde dikili vaziyette 135 kök kenevir bitkisi ile şahısların daha önce ekip yetiştirdikleri kenevirlerden ürettikleri bin 620 gram esrar maddesi bulundu. Kale İlçesi’ne bağlı bir köyde kendilerine ait ev ve hayvan ağılı içerisine çok sayıda kenevir bitkisi eken ve yetiştirdikleri bitkileri hasat ederek esrar maddesi elde eden iki kişi yakalanarak göz altına alındı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.