Denizli Komando Birliği Operasyon için ilerliyor

GÜNDEM 10.10.2019 - 10:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Komando Birliği Operasyon için ilerliyor

Barış Pınarı Harekatı kampsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye sınırındaki askeri birliklere Denizli 11. Komando Tugayı’na bağlı birliğinin de aralarında yer aldığı komando takviyesi sürüyor. Komando birlikleri Hatay’dan Gaziantep istikametine doğru hareket ettiği belirtildi.   Harekat öncesinde Hatay'ın, Kırıkhan, Hassa ve İslahiye ilçelerine büyük çapta sevkiyat yapıldı. Bölgeye Denizli, Tunceli, Sarıkamış, Sakarya, Siirt, Bolu ve Kayseri komando tugaylarından 5 bin kişilik birlik sevk edildi. Zırhlı birliklerden de takviye yapıldı.   Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye sınırındaki askeri birliklere komando takviyesi sürüyor.   Çeşitli bölgelerden Hatay'a gelen çok sayıda komando, Kırıkhan, Hassa ve İslahiye ilçelerinden geçerek Gaziantep istikametine doğru hareket etti.   Komandoların sınır birliklerine takviye amaçlı gönderildiği öğrenildi.   Kaynak: ahaber

Barış Pınarı Harekatı kampsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye sınırındaki askeri birliklere Denizli 11. Komando Tugayı’na bağlı birliğinin de aralarında yer aldığı komando takviyesi sürüyor. Komando birlikleri Hatay’dan Gaziantep istikametine doğru hareket ettiği belirtildi.

 

Harekat öncesinde Hatay'ın, Kırıkhan, Hassa ve İslahiye ilçelerine büyük çapta sevkiyat yapıldı. Bölgeye Denizli, Tunceli, Sarıkamış, Sakarya, Siirt, Bolu ve Kayseri komando tugaylarından 5 bin kişilik birlik sevk edildi. Zırhlı birliklerden de takviye yapıldı.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye sınırındaki askeri birliklere komando takviyesi sürüyor.

 

Çeşitli bölgelerden Hatay'a gelen çok sayıda komando, Kırıkhan, Hassa ve İslahiye ilçelerinden geçerek Gaziantep istikametine doğru hareket etti.

 

Komandoların sınır birliklerine takviye amaçlı gönderildiği öğrenildi.

 

Kaynak: ahaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.