Denizli KYK'da Futbol Heyecanı Başladı

SPOR 29.04.2019 - 17:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli KYK'da Futbol Heyecanı Başladı

Kredi Yurtlar Kurumu 34. Futbol Türkiye Şampiyonası Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun başlama vuruşu ile start aldı.     Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce düzenlenen 34. Futbol Turnuvası Türkiye Şampiyonası Denizli’de başladı. Biruni Yurdu Futbol sahasında 28 Nisan Pazar günü yapılan açılış seremonisinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun konuşması ile başlayan turnuva oynanan müsabakalarla devam ediyor.   TAKIMLAR BÖLGE ŞAMPİYONU Turnuvaya katılan takımların her biri bölgesel turnuvalarda derece elde ederek Denizli’ye geldiler. Her bölgeden gelen takımların hedefi ise Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluk ipini göğüslemek… Turnuvada Marmara Bölgesini İstanbul, Ege Bölgesini Manisa, Batı Karadeniz’i Kastamonu, Orta ve Doğu Karadeniz’i Samsun, İç Anadolu’yu Sivas Akdeniz Bölgesini Niğde, Doğu Anadolu’yu Van, Güney Doğu Anadolu’yu ise Batman KYK futbol takımları temsil ediyor.     BAŞLAMA VURUŞU İBANOĞLU’DAN Açılış seremonisinde gençlere hitap eden Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu sporun dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek için en güçlü araç olduğunun vurgusunu yaparak tüm sporculara başarı dileklerinde bulundu. Seremonide takım kaptanlarıyla birlikte pasta kesen İbanoğlu ilk maçın da başlama vuruşunu yaptı.   JOSEF SUREL UNUTULMADI Turnuvanın ikinci günü Alanyasporlu Josef SUREL anıldı. Aytemiz Alanyaspor’un futbolcularını taşıyan özel minibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Josef SUREL adına yapılan başlama vuruşunun ardından futbolcular bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak Alanyaspor’un acısını paylaştı.   ŞAMPİYON CUMA GÜNÜ BELLİ OLUYOR Sekiz takımın katıldığı Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü 34. Futbol Turnuvası Türkiye Şampiyonası iki gruplu bir sistemle oynanıyor. Grup maçlarının ardından Perşembe günü yarı final maçları oynanacak. Final maçı ise Cuma günü 14.30’da Biruni Yurdu Futbol sahasında yapılacak ve turnuvanın şampiyonu belli olacak.  

Kredi Yurtlar Kurumu 34. Futbol Türkiye Şampiyonası Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun başlama vuruşu ile start aldı.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce düzenlenen 34. Futbol Turnuvası Türkiye Şampiyonası Denizli’de başladı. Biruni Yurdu Futbol sahasında 28 Nisan Pazar günü yapılan açılış seremonisinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun konuşması ile başlayan turnuva oynanan müsabakalarla devam ediyor.

 

TAKIMLAR BÖLGE ŞAMPİYONU

Turnuvaya katılan takımların her biri bölgesel turnuvalarda derece elde ederek Denizli’ye geldiler. Her bölgeden gelen takımların hedefi ise Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluk ipini göğüslemek… Turnuvada Marmara Bölgesini İstanbul, Ege Bölgesini Manisa, Batı Karadeniz’i Kastamonu, Orta ve Doğu Karadeniz’i Samsun, İç Anadolu’yu Sivas Akdeniz Bölgesini Niğde, Doğu Anadolu’yu Van, Güney Doğu Anadolu’yu ise Batman KYK futbol takımları temsil ediyor.

 

 

BAŞLAMA VURUŞU İBANOĞLU’DAN

Açılış seremonisinde gençlere hitap eden Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu sporun dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek için en güçlü araç olduğunun vurgusunu yaparak tüm sporculara başarı dileklerinde bulundu. Seremonide takım kaptanlarıyla birlikte pasta kesen İbanoğlu ilk maçın da başlama vuruşunu yaptı.

 

JOSEF SUREL UNUTULMADI

Turnuvanın ikinci günü Alanyasporlu Josef SUREL anıldı. Aytemiz Alanyaspor’un futbolcularını taşıyan özel minibüsün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Josef SUREL adına yapılan başlama vuruşunun ardından futbolcular bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak Alanyaspor’un acısını paylaştı.

 

ŞAMPİYON CUMA GÜNÜ BELLİ OLUYOR

Sekiz takımın katıldığı Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü 34. Futbol Turnuvası Türkiye Şampiyonası iki gruplu bir sistemle oynanıyor. Grup maçlarının ardından Perşembe günü yarı final maçları oynanacak. Final maçı ise Cuma günü 14.30’da Biruni Yurdu Futbol sahasında yapılacak ve turnuvanın şampiyonu belli olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.