Denizli Memleket Şarkısını 2020 Denizli Yılı Olsun Temennisiyle Söyledi

KÜLTÜR 22.12.2019 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Memleket Şarkısını 2020 Denizli Yılı Olsun Temennisiyle Söyledi

Anadolu Folk Rock Sanatçısı Hurşit Türkay, bu kez “2020 Denizli Yılı” için söyledi.   Sanatçı kişiliği ve toplumsal duyarlılığı ile ön plana çıkan Pozitif Kalkınma Derneği Kültür ve Sanat Komisyonu üyesi Hurşit Türkay, söz ve müziği kendisine ait olan “Denizli Memleket” şarkısını bu kez 2020 yılının Denizli yılı olması temennisiyle sevenleriyle paylaştı.   DENİZLİ MEMLEKET ŞARKISI GÜNDEME GELDİ   Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının da girişimleriyle 2020 Denizli yılı çağrısı yankılanmaya devam ediyor. Bu sebeple 2010 yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla yayınlanan “Denizli Memleket” şarkısı tekrar gündeme geldi. Denizli’nin tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra, bilim, sanayi, tarım gibi şehrin dinamik konularını içeren “Denizli Memleket” şarkısı Anadolu Folk Rock tarzında yapıldı.   HURŞİT TÜRKAY’DAN ÇAĞRI   Sanatçının vazifesinin sadece şarkı söylemek olmadığını dile getiren Türkay, Denizlili olması sebebiyle, 2020 yılının iyi değerlendirilmesi durumunda sanayi, turizm gibi şehrin kalkınmasında önemli yeri olan alanlarda büyük katkı sağlayacaklarını belirtti. Sanatçı olarak kendi için bu konuyu görev edindiğini belirten Türkay: “Umarım 2020 yılı Denizli yılı olur.” dedi.

Anadolu Folk Rock Sanatçısı Hurşit Türkay, bu kez “2020 Denizli Yılı” için söyledi.

 

Sanatçı kişiliği ve toplumsal duyarlılığı ile ön plana çıkan Pozitif Kalkınma Derneği Kültür ve Sanat Komisyonu üyesi Hurşit Türkay, söz ve müziği kendisine ait olan “Denizli Memleket” şarkısını bu kez 2020 yılının Denizli yılı olması temennisiyle sevenleriyle paylaştı.

 

DENİZLİ MEMLEKET ŞARKISI GÜNDEME GELDİ

 

Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının da girişimleriyle 2020 Denizli yılı çağrısı yankılanmaya devam ediyor. Bu sebeple 2010 yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla yayınlanan “Denizli Memleket” şarkısı tekrar gündeme geldi. Denizli’nin tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra, bilim, sanayi, tarım gibi şehrin dinamik konularını içeren “Denizli Memleket” şarkısı Anadolu Folk Rock tarzında yapıldı.

 

HURŞİT TÜRKAY’DAN ÇAĞRI

 

Sanatçının vazifesinin sadece şarkı söylemek olmadığını dile getiren Türkay, Denizlili olması sebebiyle, 2020 yılının iyi değerlendirilmesi durumunda sanayi, turizm gibi şehrin kalkınmasında önemli yeri olan alanlarda büyük katkı sağlayacaklarını belirtti. Sanatçı olarak kendi için bu konuyu görev edindiğini belirten Türkay: “Umarım 2020 yılı Denizli yılı olur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.