Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın cenaze programı belli oldu

GÜNDEM 07.06.2019 - 10:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın cenaze programı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Kazım Arslan, ailesiyle birlikte tatil için gittiği Antalya'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Milletvekili Arslan’ın merak edilen cenaze programı belli olmaya başladı.   Kazım Arslan'ın ölüm haberi kendi kullandığı sosyal medya hesabından duyuruldu. Yapılan paylaşımda, "Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekilimiz Sayın Kazım Arslan, bu gece (7 Haziran Cuma) saat 00.30 sularında, Antalya-Aksu ilçesinde bayram tatili için ailesiyle beraber bulunduğu evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. Değerli milletvekilimizin cenazesi, daha sonra açıklayacağımız program dahilinde Denizli'de defnedilecektir” ifadelerine yer verilmişti.   Milletvekili Kazım Arslan’ın cenaze programı ilerleyen saatlerde netleşmeye başladı.  Arslan’ın cenazesi 8 Haziran Cumartesi günü Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi’nde kılınacak öğle namazının ardından, Asri Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.   Arslan’ın cenazesine henüz netlik kazanmış olmaması ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP ve İYİ Parti üst düzey yöneticilerinin de katılması bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Kazım Arslan, ailesiyle birlikte tatil için gittiği Antalya'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Milletvekili Arslan’ın merak edilen cenaze programı belli olmaya başladı.

 

Kazım Arslan'ın ölüm haberi kendi kullandığı sosyal medya hesabından duyuruldu. Yapılan paylaşımda, "Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekilimiz Sayın Kazım Arslan, bu gece (7 Haziran Cuma) saat 00.30 sularında, Antalya-Aksu ilçesinde bayram tatili için ailesiyle beraber bulunduğu evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. Değerli milletvekilimizin cenazesi, daha sonra açıklayacağımız program dahilinde Denizli'de defnedilecektir” ifadelerine yer verilmişti.

 

Milletvekili Kazım Arslan’ın cenaze programı ilerleyen saatlerde netleşmeye başladı.  Arslan’ın cenazesi 8 Haziran Cumartesi günü Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi’nde kılınacak öğle namazının ardından, Asri Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

 

Arslan’ın cenazesine henüz netlik kazanmış olmaması ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP ve İYİ Parti üst düzey yöneticilerinin de katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.