Denizli'nin Çivril İlçesinde 3. Bisiklet Festivali Başladı

DENİZLİ 14.06.2019 - 15:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin Çivril İlçesinde 3. Bisiklet Festivali Başladı

Denizli Çivril Belediyesi ile Akdağ İzcilik ve Doğa Kulubü’nün (AKİDAK) birlikte organize ettiği “Üçüncü Çivril Bisiklet Festivali” 14 Haziran-16 Haziran arasında bisiklet severler ile buluşacak.   Denizli Çivril Belediyesi ve AKİDAK’ın işbirliği ile 14 Haziran-16 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan “Üçüncü Çivril Bisiklet Festivali” yaklaşık 500 kişinin katılımı ile bisiklet severler ile buluşacak. 14 Haziran'da  başlayacak olan Festivali’in birinci günü bisiklet severler yeşilin ve mavinin buluştuğu Akdağ Kocayayla mevkisinde 77 kilometrelik mesafeyi kat edecek. Festivalin ikinci gününde ise  Işıklı Gölü çevresinde 56 kilometrelik bisiklet turu yapılacak.  Festivalin bisiklet sevdalılarını Çivril’in güzellikleriyle doğasıyla, kültürüyle buluşturacağını ifade eden Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "İlçemizde böyle festivaller düzenleyerek tarihi zenginliklerle dolu, yeşilin ve mavinin buluştuğu eşsiz manzaraya sahip olan Işıklı gölümüzü, doğa harikası Akdağ Tabiat Parkını ve eşsiz manzaralı Kocayayla bölgesini yurdun  dört bir yanından gelen bisikletçilere tanıtmaktır.  Bunun yanında İlçemizin bisiklet ve sportif faaliyetlerin çoğalması sosyal, kültürel yapısına katkı yaparak bisiklet kent kültürünün daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm bisiklet severleri festivalimize bekliyoruz." şeklinde konuştu.  

Denizli Çivril Belediyesi ile Akdağ İzcilik ve Doğa Kulubü’nün (AKİDAK) birlikte organize ettiği “Üçüncü Çivril Bisiklet Festivali” 14 Haziran-16 Haziran arasında bisiklet severler ile buluşacak.

 

Denizli Çivril Belediyesi ve AKİDAK’ın işbirliği ile 14 Haziran-16 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan “Üçüncü Çivril Bisiklet Festivali” yaklaşık 500 kişinin katılımı ile bisiklet severler ile buluşacak. 14 Haziran'da  başlayacak olan Festivali’in birinci günü bisiklet severler yeşilin ve mavinin buluştuğu Akdağ Kocayayla mevkisinde 77 kilometrelik mesafeyi kat edecek. Festivalin ikinci gününde ise  Işıklı Gölü çevresinde 56 kilometrelik bisiklet turu yapılacak.  Festivalin bisiklet sevdalılarını Çivril’in güzellikleriyle doğasıyla, kültürüyle buluşturacağını ifade eden Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "İlçemizde böyle festivaller düzenleyerek tarihi zenginliklerle dolu, yeşilin ve mavinin buluştuğu eşsiz manzaraya sahip olan Işıklı gölümüzü, doğa harikası Akdağ Tabiat Parkını ve eşsiz manzaralı Kocayayla bölgesini yurdun  dört bir yanından gelen bisikletçilere tanıtmaktır.  Bunun yanında İlçemizin bisiklet ve sportif faaliyetlerin çoğalması sosyal, kültürel yapısına katkı yaparak bisiklet kent kültürünün daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm bisiklet severleri festivalimize bekliyoruz." şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.