Denizli’nin gururu bir altın daha kazandırdı

DENİZLİ 20.01.2019 - 17:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’nin gururu bir altın daha kazandırdı

Konya’da düzenlenen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Denizli Tuana Spor Kulübü sporcusu Ali Kirazlı, +78 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.   Türkiye Tekvando Federasyonu  tarafından Konya’da 15 – 20 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasına 71 ilden, 650 kulüp, 968 bayan ve bin 52 erkekten oluşan toplam 2020 sporcu katıldı.       Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan şampiyonada Denizli Tuana Spor Kulübü sporcusu 15 yaşındaki Ali Kirazlı, mücadele ettiği +78 kiloda rakiplerine üstünlük sağlayarak Türkiye Şampiyonu oldu ve Denizli’ye bir altın madalya daha kazandırdı.   Şampiyon Tekvandocunun eğitmeni ve Denizli’nin ilk ve tek Gençler Milli Takım Antrenörü Oğuz Karakaya yaptığı açıklamada, “Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Tekvando Federasyonu Başkanımız Doc. Dr.Metin Şahin, Başkan Vekilimiz Oktay Duymaz, Denizli Gençlik Spor İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlun’a sonsuz teşekkür ediyoruz. Hedefimiz önce Antalya’da yapılacak olan Turkish Open da birinci olmak, ardından Avrupa Şampiyonasında bayrağımızı dalgalandırmak” dedi.    

Konya’da düzenlenen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasında Denizli Tuana Spor Kulübü sporcusu Ali Kirazlı, +78 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Türkiye Tekvando Federasyonu  tarafından Konya’da 15 – 20 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasına 71 ilden, 650 kulüp, 968 bayan ve bin 52 erkekten oluşan toplam 2020 sporcu katıldı.

 

 

 

Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan şampiyonada Denizli Tuana Spor Kulübü sporcusu 15 yaşındaki Ali Kirazlı, mücadele ettiği +78 kiloda rakiplerine üstünlük sağlayarak Türkiye Şampiyonu oldu ve Denizli’ye bir altın madalya daha kazandırdı.

 

Şampiyon Tekvandocunun eğitmeni ve Denizli’nin ilk ve tek Gençler Milli Takım Antrenörü Oğuz Karakaya yaptığı açıklamada, “Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Tekvando Federasyonu Başkanımız Doc. Dr.Metin Şahin, Başkan Vekilimiz Oktay Duymaz, Denizli Gençlik Spor İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlun’a sonsuz teşekkür ediyoruz. Hedefimiz önce Antalya’da yapılacak olan Turkish Open da birinci olmak, ardından Avrupa Şampiyonasında bayrağımızı dalgalandırmak” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.