Denizli'nin O İlçesi'nde Kar Etkili Olmaya Başladı

DENİZLİ 06.02.2020 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'nin O İlçesi'nde Kar Etkili Olmaya Başladı

Denizli'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışının ardından 1350 rakımlı Çameli İlçesi'ni de beyaza bürüdü. Doğal güzelliğiyle yoğun ilgi gören yaylada, kartpostallık görüntüler oluştu.   Denizli’de gece saatlerinde etkili olan fırtına ve sağanak yağış, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. 1350 rakımlı ilçede kar yağışının ilçe genelinde etkili olduğu bildirildi.     Meteoroloji, Denizli için kar yağışı uyarısı yaparken, beklenen yağış Çameli ilçesinden başladı. İlçede sabah saatlerinde başlayan kar yağışının halen devam ettiği, ilçe merkezinde kar kalınlığının 5, yüksek kesimlerde ise 10 santimetreye ulaştığı öğrenildi.        

Denizli'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışının ardından 1350 rakımlı Çameli İlçesi'ni de beyaza bürüdü. Doğal güzelliğiyle yoğun ilgi gören yaylada, kartpostallık görüntüler oluştu.

 

Denizli’de gece saatlerinde etkili olan fırtına ve sağanak yağış, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. 1350 rakımlı ilçede kar yağışının ilçe genelinde etkili olduğu bildirildi.

 

 

Meteoroloji, Denizli için kar yağışı uyarısı yaparken, beklenen yağış Çameli ilçesinden başladı. İlçede sabah saatlerinde başlayan kar yağışının halen devam ettiği, ilçe merkezinde kar kalınlığının 5, yüksek kesimlerde ise 10 santimetreye ulaştığı öğrenildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.