Denizli'nin üç ilçesinde ev yangını!

ASAYİŞ 26.12.2019 - 08:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'nin üç ilçesinde ev yangını!

Denizli’nin Sarayköy, Güney ve Bozkurt İlçelerinde meydana gelen ev yangınları itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.  Çıkan yangınlarda 3 evde kullanılmaz hale geldi.   Edinilen bilgiye göre, Sarayköy İlçesi Beylerbeyi Mahallesi Yeni Yol 495 numaralı Ali Yaşar’a ait evde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen Sarayköy İtfaiye Şube ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.     Bir diğer yangın ise, Güney Yeni Mahalle Erenler Mezarlığı yanındaki Ali Osman Avcı’ya ait evde meydana geldi. Bir anda alevlerin yükseldiğini görenler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre yangın yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek söndürdü.     Öte yandan, Bozkurt ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap ev alevlere teslim oldu. Olayda, karı koca çift son anda canlarını kurtararak yanan evden dışarı çıktı.   Yangın Bozkurt ilçesi Çambaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Kadir Demirağaç'a ait iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Yangın esnasında evde olan karı koca çift dumanı fark edince can havliyle kendilerini dışarı attı. Ardından itfaiyeyi arayan Demirağaç yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek çevresindeki evlere sıçramadan söndürmeyi başardı. Olayın ardından ahşap ev alevlere tamamen teslim olup kullanılamaz hale gelirken, kış vakti evleri yanan yaşlı çift ise geçici süre ile bir yakınlarının yanına sığındı.   Her üç yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Sarayköy, Güney ve Bozkurt İlçelerinde meydana gelen ev yangınları itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.  Çıkan yangınlarda 3 evde kullanılmaz hale geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, Sarayköy İlçesi Beylerbeyi Mahallesi Yeni Yol 495 numaralı Ali Yaşar’a ait evde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen Sarayköy İtfaiye Şube ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

 

 

Bir diğer yangın ise, Güney Yeni Mahalle Erenler Mezarlığı yanındaki Ali Osman Avcı’ya ait evde meydana geldi. Bir anda alevlerin yükseldiğini görenler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre yangın yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek söndürdü.

 

 

Öte yandan, Bozkurt ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap ev alevlere teslim oldu. Olayda, karı koca çift son anda canlarını kurtararak yanan evden dışarı çıktı.
 

Yangın Bozkurt ilçesi Çambaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Kadir Demirağaç'a ait iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Yangın esnasında evde olan karı koca çift dumanı fark edince can havliyle kendilerini dışarı attı. Ardından itfaiyeyi arayan Demirağaç yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek çevresindeki evlere sıçramadan söndürmeyi başardı. Olayın ardından ahşap ev alevlere tamamen teslim olup kullanılamaz hale gelirken, kış vakti evleri yanan yaşlı çift ise geçici süre ile bir yakınlarının yanına sığındı.

 

Her üç yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.