Denizli OSB işçi Servis Araçlarını Dezenfekte Ediyor

GÜNDEM 19.03.2020 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli OSB işçi Servis Araçlarını Dezenfekte Ediyor

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunun bölgede başlattığı dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında, bölgedeki hizmet binaları, Gümrük, Antrepo, okul, kreş ve cami de yapılan dezenfeksiyon çalışmalarına ek olarak fabrikalara hizmet veren işçi servis araçlarına da düzenli olarak bakteri ve virüslere karşı dezenfeksiyon çalışmaları başladı.   Hastalıkların en çok yayılma riski taşıdığı toplu ulaşım araçlarında önlemler alan Denizli OSB,  işçi servis araçlarını da belirli periyotlarla dezenfeksiyon işlemine tabi tutuyor.   Denizli OSB tarafından yapılan bu işlemler ile bugüne kadar 255 tane servis aracı düzenli aralıklarla dezenfekte edildi. Bölgede faaliyet gösteren 132fabrikaya da talepleri doğrultusunda dezenfeksiyon çalışması hizmeti verildi.   Denizli OSB ekiplerince gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarında insan sağlığına zarar vermeyen ürünler kullanılıyor.  

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunun bölgede başlattığı dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında, bölgedeki hizmet binaları, Gümrük, Antrepo, okul, kreş ve cami de yapılan dezenfeksiyon çalışmalarına ek olarak fabrikalara hizmet veren işçi servis araçlarına da düzenli olarak bakteri ve virüslere karşı dezenfeksiyon çalışmaları başladı.

 

Hastalıkların en çok yayılma riski taşıdığı toplu ulaşım araçlarında önlemler alan Denizli OSB,  işçi servis araçlarını da belirli periyotlarla dezenfeksiyon işlemine tabi tutuyor.

 

Denizli OSB tarafından yapılan bu işlemler ile bugüne kadar 255 tane servis aracı düzenli aralıklarla dezenfekte edildi. Bölgede faaliyet gösteren 132fabrikaya da talepleri doğrultusunda dezenfeksiyon çalışması hizmeti verildi.

 

Denizli OSB ekiplerince gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarında insan sağlığına zarar vermeyen ürünler kullanılıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.