Denizli Otagarı'nda kan aktı!

ASAYİŞ 17.06.2018 - 14:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Otagarı'nda kan aktı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana gelen olayda bir şirkete ait otobüsün muavini kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklandı.   Edinilen bilgiye göre bugün saat 13.00 sularında Otobüs terminalinde meydana gelen olayda iddialara göre, bir şahıs otobüs muavininden telefon istedi, muavin telefonu vermeyince kimliği belirsiz kişi ile çıkan tartışma sonucu muavini bıçakladı.   Olaya otogardaki güvenlik görevlileri ve polis müdahale ederek, saldırganı etkisiz hale getirdi. Saldırgan polis tarafından kelepçelenerek karakola götürülürken, yaralı muavin olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana gelen olayda bir şirkete ait otobüsün muavini kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklandı.

 

Edinilen bilgiye göre bugün saat 13.00 sularında Otobüs terminalinde meydana gelen olayda iddialara göre, bir şahıs otobüs muavininden telefon istedi, muavin telefonu vermeyince kimliği belirsiz kişi ile çıkan tartışma sonucu muavini bıçakladı.

 

Olaya otogardaki güvenlik görevlileri ve polis müdahale ederek, saldırganı etkisiz hale getirdi. Saldırgan polis tarafından kelepçelenerek karakola götürülürken, yaralı muavin olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.