Denizli Pamukkale Adayı Divarcı 'Uyuyan Devi Uyandıracağız'

SİYASET 21.03.2019 - 16:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Adayı Divarcı 'Uyuyan Devi Uyandıracağız'

Denizli Pamukkale İlçesi’nin gerçek potansiyelinin kullanılamadığına dikkat çeken Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı; “Merkez Pamukkale projemizle Denizli’mizi şaha kaldıracağız.  Büyükşehir önderliğinde hayata geçireceğimiz Merkez Pamukkale projemizle 20 bin kişiye istihdam sağlayacağız” dedi.     Denizli'nin doğal ve tarihi güzellikleri ile Pamukkale’nin birçok dünya ülkesinden büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen Ahmet Divarcı; “Ama ortada bir sorun var” diyerek Denizli’yi şaha kaldıracak bir proje açıkladı. Denizli’nin bir yıllık toplam ihracatı tekstil, traverten ve turizm dahil gelirleri 4 milyar avro civarında olduğunu kaydeden Divarcı, “Dünyada bir çok şehir bizden çok daha fazla sadece turizm geliri elde ediyor. Biz bu makus talihi yenmek zorundayız. Uyuyan devi uyandırmak ve bacasız fabrikayı ayağa kaldırmak zorundayız” dedi.   Denizli Millet İttifakı adayı Ahmet Divarcı, bunun yolunun inanç ve sağlık turizmi alanında çok ciddi çalışmalar yapmak olduğunun altını çizerek  ; “ İnanç ve sağlık turizmi ile Pamukkale’mizi Dünyada bir numara yapacağız. Merkez Pamukkale projemiz Denizli’ye yepyeni fırsatlar yaratacak. Büyükşehir önderliğinde, Büyükşehir ile el ele 5 yıl içinde 50 bin yatak kapasiteli bir sağlık şehri kuracağız. En büyük hedefimiz yılda en az 1 milyon turistin 2-3 hafta konaklamasını sağlamak. Merkez Pamukkale sağlık şehrinde 20 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Pamukkale ve Karahayıt bölgelerimiz hakkıyla değerlendirilecektir”     "HERKESİN EKMEĞİ BÜYÜYECEK" Merkez Pamukkale projesinin tüm Denizli’ye kazandıracağını da ifada eden Divarcı; “  Projemizle birlikte Çivril’in elması, Serinhisar’ın leblebisi, Yatağan’ın bıçağı, Acıpayam’ın bademi, lavantası, Gözler’in kekiği, Çameli’nin fasulyesi, Kale’nin biberi,  Sarayköy’ün domatesi, şeftalisi, Çürüksu ovasının narı, Çal- Bekilli- Buldan- Güney’in üzümü, pekmezi, sirkesi, şarabı 5 milyon turistin yemek masalarında olacak. Esnafı ile tekstilcisi ile çalışanları ile herkesin ekmeği büyüyecek” açıklamasında bulundu.  

Denizli Pamukkale İlçesi’nin gerçek potansiyelinin kullanılamadığına dikkat çeken Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı; “Merkez Pamukkale projemizle Denizli’mizi şaha kaldıracağız.  Büyükşehir önderliğinde hayata geçireceğimiz Merkez Pamukkale projemizle 20 bin kişiye istihdam sağlayacağız” dedi.

 

 

Denizli'nin doğal ve tarihi güzellikleri ile Pamukkale’nin birçok dünya ülkesinden büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen Ahmet Divarcı; “Ama ortada bir sorun var” diyerek Denizli’yi şaha kaldıracak bir proje açıkladı. Denizli’nin bir yıllık toplam ihracatı tekstil, traverten ve turizm dahil gelirleri 4 milyar avro civarında olduğunu kaydeden Divarcı, “Dünyada bir çok şehir bizden çok daha fazla sadece turizm geliri elde ediyor. Biz bu makus talihi yenmek zorundayız. Uyuyan devi uyandırmak ve bacasız fabrikayı ayağa kaldırmak zorundayız” dedi.

 

Denizli Millet İttifakı adayı Ahmet Divarcı, bunun yolunun inanç ve sağlık turizmi alanında çok ciddi çalışmalar yapmak olduğunun altını çizerek  ; “ İnanç ve sağlık turizmi ile Pamukkale’mizi Dünyada bir numara yapacağız. Merkez Pamukkale projemiz Denizli’ye yepyeni fırsatlar yaratacak. Büyükşehir önderliğinde, Büyükşehir ile el ele 5 yıl içinde 50 bin yatak kapasiteli bir sağlık şehri kuracağız. En büyük hedefimiz yılda en az 1 milyon turistin 2-3 hafta konaklamasını sağlamak. Merkez Pamukkale sağlık şehrinde 20 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Pamukkale ve Karahayıt bölgelerimiz hakkıyla değerlendirilecektir”

 

 

"HERKESİN EKMEĞİ BÜYÜYECEK"

Merkez Pamukkale projesinin tüm Denizli’ye kazandıracağını da ifada eden Divarcı; “  Projemizle birlikte Çivril’in elması, Serinhisar’ın leblebisi, Yatağan’ın bıçağı, Acıpayam’ın bademi, lavantası, Gözler’in kekiği, Çameli’nin fasulyesi, Kale’nin biberi,  Sarayköy’ün domatesi, şeftalisi, Çürüksu ovasının narı, Çal- Bekilli- Buldan- Güney’in üzümü, pekmezi, sirkesi, şarabı 5 milyon turistin yemek masalarında olacak. Esnafı ile tekstilcisi ile çalışanları ile herkesin ekmeği büyüyecek” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.