Denizli Pamukkale Başkanı Örki Öğrencilerle Sahur Yaptı

PAMUKKALE 25.05.2019 - 17:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Başkanı Örki Öğrencilerle Sahur Yaptı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, KADEM tarafından organize edilen sahur programında öğrenciler ile bir araya geldi. Örki, burada yaptığı konuşmada, “Rabbim nice ramazanlara bizleri hep beraber, sağlıklı ve mutlu bir şekilde ulaştırsın inşallah” dedi.   Ramazan boyunca vatandaşlarla ramazan ayının manevi havasını birlik ve beraberlik içinde hisseden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Denizli İl Temsilciliği tarafından düzenlenen sahur programına katıldı. Pamukkale Üniversitesi Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi'nde verilen sahura yüzlerce üniversite öğrencisi de yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerle birlikte sıraya geçerek servisini alan Başkan Örki, etkinlikte öğrencilerle sohbet etme ve tanışma fırsatı da buldu. Sahur programından dolayı KADEM Denizli İl Temsilciliği'ne teşekkür eden Başkan Avni Örki,"Sahur vaktinde binlerce öğrencinin eğitim gördüğü üniversitede böyle güzel hayra vesile olan başta KADEM İl Temsilcisi Aysel Harktı ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının bizi kuşatan o manevi havasını, sonsuz rahmetini vatandaşlarımızla bir arada olarak hissediyoruz. Çünkü bu ayın manevîyatını birlik ve beraberlik içinde en ahsen şekilde hissedebiliriz. Rabbim nice ramazanlara bizleri hep beraber, sağlıklı ve mutlu bir şekilde ulaştırsın inşallah" dedi.  

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, KADEM tarafından organize edilen sahur programında öğrenciler ile bir araya geldi. Örki, burada yaptığı konuşmada, “Rabbim nice ramazanlara bizleri hep beraber, sağlıklı ve mutlu bir şekilde ulaştırsın inşallah” dedi.

 

Ramazan boyunca vatandaşlarla ramazan ayının manevi havasını birlik ve beraberlik içinde hisseden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Denizli İl Temsilciliği tarafından düzenlenen sahur programına katıldı. Pamukkale Üniversitesi Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi'nde verilen sahura yüzlerce üniversite öğrencisi de yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerle birlikte sıraya geçerek servisini alan Başkan Örki, etkinlikte öğrencilerle sohbet etme ve tanışma fırsatı da buldu. Sahur programından dolayı KADEM Denizli İl Temsilciliği'ne teşekkür eden Başkan Avni Örki,"Sahur vaktinde binlerce öğrencinin eğitim gördüğü üniversitede böyle güzel hayra vesile olan başta KADEM İl Temsilcisi Aysel Harktı ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının bizi kuşatan o manevi havasını, sonsuz rahmetini vatandaşlarımızla bir arada olarak hissediyoruz. Çünkü bu ayın manevîyatını birlik ve beraberlik içinde en ahsen şekilde hissedebiliriz. Rabbim nice ramazanlara bizleri hep beraber, sağlıklı ve mutlu bir şekilde ulaştırsın inşallah" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.