Denizli Pamukkale Belediyesi'nden 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

PAMUKKALE 15.07.2019 - 19:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Belediyesi'nden 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

Denizli Pamukkale Belediyesi'nin Forum Çamlık AVM'de açmış olduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Sergiyi ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Allah'a sonsuz kere hamd ve şükürler olsun ki şimdi bu fotoğraflara baktığımızda bir mağlubiyeti, yok oluşu değil, bir zaferi, duruşu hatırlıyoruz" dedi.   Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Denizli Forum Çamlık AVM'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi açıldı. Sergide 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Türk Milleti'nin sergilemiş olduğu amansız mücadelenin fotoğrafları yer aldı. AVM'de yer alan fotoğraf sergisine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Pamukkale Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi, 15 Temmuz akşamı saat 22.00'a kadar Forum Çamlık AVM'de ziyaretçilere açık kaldı.     "BU VATAN ONLARA MİNNETTARDIR" Fotoğraf sergisini ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sergide yer alan fotoğrafları bir bir inceledi. Fotoğraf sergisiyle o gece yaşanan milli zaferin hafızalara kazınmasını amaçladıklarını belirten Başkan Avni Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak Denizlili vatandaşlarımızın en uğrak noktalarından biri olan Forum Çamlık AVM'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü fotoğraf sergimizi açarak vatandaşlarımızın hafızalarını tazelemek, 3 yıl önce yaşanan hain darbe girişiminde milletimizin sergilemiş olduğu milli duruşu tekrar gözler önüne sermek istedik. Şer odakları, parçaladıkları diğer devletler gibi bizi de yok etmek istediler. Ama çok şükür ki milletimizin feraseti ve hakka olan inancı galip gelerek tüm plan ve senaryoları boşa çıkarmıştır. Bu fotoğraf sergisinde de o gece millet olarak vermiş olduğumuz mücadeleyi gözler önüne serdik. Allah'a sonsuz kere hamd ve şükürler olsun ki şimdi bu fotoğraflara baktığımızda bir mağlubiyeti, yok oluşu değil, bir zaferi, duruşu hatırlıyoruz. Ben bu vesileyle hain darbe girişimi sırasında bu vatan için canını yok sayarak şehadete göz kırpmadan koşan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kalanlara da sabırlar diliyorum. Bu vatan onlara minnettardır" ifadelerini kullandı.  

Denizli Pamukkale Belediyesi'nin Forum Çamlık AVM'de açmış olduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Sergiyi ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Allah'a sonsuz kere hamd ve şükürler olsun ki şimdi bu fotoğraflara baktığımızda bir mağlubiyeti, yok oluşu değil, bir zaferi, duruşu hatırlıyoruz" dedi.

 

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Denizli Forum Çamlık AVM'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi açıldı. Sergide 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Türk Milleti'nin sergilemiş olduğu amansız mücadelenin fotoğrafları yer aldı. AVM'de yer alan fotoğraf sergisine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Pamukkale Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi, 15 Temmuz akşamı saat 22.00'a kadar Forum Çamlık AVM'de ziyaretçilere açık kaldı.

 

 

"BU VATAN ONLARA MİNNETTARDIR"

Fotoğraf sergisini ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sergide yer alan fotoğrafları bir bir inceledi. Fotoğraf sergisiyle o gece yaşanan milli zaferin hafızalara kazınmasını amaçladıklarını belirten Başkan Avni Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak Denizlili vatandaşlarımızın en uğrak noktalarından biri olan Forum Çamlık AVM'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü fotoğraf sergimizi açarak vatandaşlarımızın hafızalarını tazelemek, 3 yıl önce yaşanan hain darbe girişiminde milletimizin sergilemiş olduğu milli duruşu tekrar gözler önüne sermek istedik. Şer odakları, parçaladıkları diğer devletler gibi bizi de yok etmek istediler. Ama çok şükür ki milletimizin feraseti ve hakka olan inancı galip gelerek tüm plan ve senaryoları boşa çıkarmıştır. Bu fotoğraf sergisinde de o gece millet olarak vermiş olduğumuz mücadeleyi gözler önüne serdik. Allah'a sonsuz kere hamd ve şükürler olsun ki şimdi bu fotoğraflara baktığımızda bir mağlubiyeti, yok oluşu değil, bir zaferi, duruşu hatırlıyoruz. Ben bu vesileyle hain darbe girişimi sırasında bu vatan için canını yok sayarak şehadete göz kırpmadan koşan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kalanlara da sabırlar diliyorum. Bu vatan onlara minnettardır" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.