Denizli Pamukkale Üniversitesi Minik Sporcular Projesi final töreni yapıldı

DENİZLİ 16.05.2019 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Minik Sporcular Projesi final töreni yapıldı

Denizli Pamukkale Üniversitesi, Özel Olimpiyatlar Türkiye ve Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği (TÖSSED) işbirliği ile 2-7 yaş arası özel eğitim gereksinimli olan çocuklar ile normal gelişim gösteren çocukları buluşturan “Pamukkale Üniversitesi Minik Sporcular Projesi” final töreni yapıldı.   Proje’nin final törenine,Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bülent Ağbuğa, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. UmmuhanBaş Aslan, Spor Merkezi Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Atakan Yılmaz, Denizli Ahmet Çalışkan Anaokulu Müdürü Münire Kiriş, akademik ve idari personel ile çok sayıda davetli katıldı.   PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Şehmus Aslan başkanlığında gönüllü Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencilerinin katılımı ile hayata geçirilen proje toplam iki aşamada ve on altı hafta sürdü.Etkinlik ilebölümöğrencileri, derslerde aldıkları teorik bilgileri, proje kapsamında pratiğedönüştürdü.Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri proje çerçevesinde, 2-7 yaş arası özel eğitim gereksinimliolan ve normal gelişim gösteren çocukları bir araya getirerek çeşitli egzersiz programları uyguladılar. Bu etkinlikler ile çocukların motor becerilerinin yanısıra bilişsel ve sosyal gelişimlerini gözlemleme fırsatı bulan öğrencileri teorik eğitimlerini pratikleştirdi.   Bu yıl üçüncüsü düzenlenen törende ayrıca, minik sporcular ve gönüllü öğrencilerin birlikte hazırladığı bir gösteri sunuldu. Gösteriyi takiben törene projede yer alan çocukların yaptıkları resimlerden ve velilerden gelen mektuplardan oluşan karma sergisi katılımcılardan ilgi gördü. Final töreninde fiziksel etkinliğe katılan toplam 31 minik sporcuya madalyaları takdim edildi. Etkinlik boyunca gönüllü olarak katılan Pamukkale Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencilerine de katılım belgesi verildi.  

Denizli Pamukkale Üniversitesi, Özel Olimpiyatlar Türkiye ve Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği (TÖSSED) işbirliği ile 2-7 yaş arası özel eğitim gereksinimli olan çocuklar ile normal gelişim gösteren çocukları buluşturan “Pamukkale Üniversitesi Minik Sporcular Projesi” final töreni yapıldı.

 

Proje’nin final törenine,Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bülent Ağbuğa, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. UmmuhanBaş Aslan, Spor Merkezi Müdürü Dr. Öğr.Üyesi Atakan Yılmaz, Denizli Ahmet Çalışkan Anaokulu Müdürü Münire Kiriş, akademik ve idari personel ile çok sayıda davetli katıldı.

 

PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Şehmus Aslan başkanlığında gönüllü Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencilerinin katılımı ile hayata geçirilen proje toplam iki aşamada ve on altı hafta sürdü.Etkinlik ilebölümöğrencileri, derslerde aldıkları teorik bilgileri, proje kapsamında pratiğedönüştürdü.Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri proje çerçevesinde, 2-7 yaş arası özel eğitim gereksinimliolan ve normal gelişim gösteren çocukları bir araya getirerek çeşitli egzersiz programları uyguladılar. Bu etkinlikler ile çocukların motor becerilerinin yanısıra bilişsel ve sosyal gelişimlerini gözlemleme fırsatı bulan öğrencileri teorik eğitimlerini pratikleştirdi.

 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen törende ayrıca, minik sporcular ve gönüllü öğrencilerin birlikte hazırladığı bir gösteri sunuldu. Gösteriyi takiben törene projede yer alan çocukların yaptıkları resimlerden ve velilerden gelen mektuplardan oluşan karma sergisi katılımcılardan ilgi gördü.

Final töreninde fiziksel etkinliğe katılan toplam 31 minik sporcuya madalyaları takdim edildi. Etkinlik boyunca gönüllü olarak katılan Pamukkale Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencilerine de katılım belgesi verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.