Denizli PAÜ Doktora Öğrencisi 'Bir Fikrim Var' yarışmasında birinci oldu

EĞİTİM 12.03.2019 - 22:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Doktora Öğrencisi 'Bir Fikrim Var' yarışmasında birinci oldu

Denizli Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Doktora Programı’nda Fatma Uğuz Selçuk tarafından yürütülen doktora tezi, Spor Travmatolojisi ve Rehabilitasyonu Kongresi bünyesinde yapılan “Bir Fikrim Var” yarışmasında birincilik ödülü aldı.     Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Doktora Programında yürütülen, danışmanlığını Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu (FTRYO) Müdürü Prof. Dr. Ummuhan Baş Aslan’ın yapmış olduğu Fatma Uğuz Selçuk’un   “Kas-iskelet Sistemni Sağlığı İçin Akıllı Telefon Mobil Uygulamanın Geliştirilmesi” başlıklı doktora tezi İstanbul’da gerçekleşen Spor Travmatolojisi ve Rehabilitasyonu Kongresi bünyesinde yapıla ‘Bir Fikrim Var’ yarışmasında birincilik ödülü aldı. 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Doktora Programı’nda Fatma Uğuz Selçuk tarafından yürütülen doktora tezi, Spor Travmatolojisi ve Rehabilitasyonu Kongresi bünyesinde yapılan “Bir Fikrim Var” yarışmasında birincilik ödülü aldı.

 

 

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Doktora Programında yürütülen, danışmanlığını Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu (FTRYO) Müdürü Prof. Dr. Ummuhan Baş Aslan’ın yapmış olduğu Fatma Uğuz Selçuk’un   “Kas-iskelet Sistemni Sağlığı İçin Akıllı Telefon Mobil Uygulamanın Geliştirilmesi” başlıklı doktora tezi İstanbul’da gerçekleşen Spor Travmatolojisi ve Rehabilitasyonu Kongresi bünyesinde yapıla ‘Bir Fikrim Var’ yarışmasında birincilik ödülü aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.