Denizli PAÜ Koç Spor Fest’ten Kupa ve Madalyalarla Döndü

SPOR 16.05.2019 - 16:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Koç Spor Fest’ten Kupa ve Madalyalarla Döndü

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nin katılım sağladığı 10 – 17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası “KOÇ SPOR FEST” spor turnuvalarına Atletizm, Jimnastik ve Yüzme branşlarında PAÜ birincilik, ikincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek döndü.       Kurtuluş Savaşımızın başlangıcı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı münasebeti ile bu yıl Samsun’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası “KOÇ SPOR FEST” spor turnuvalarına katılan Pamukkale Üniversitesi spor takımları festivalden 5 (beş) madalya 2 (iki) kupa ile döndü. Atletizm dalında Alperen Acet, Yüksek Atlama Birincisi, Uğural Uğursal Uzun Atlama İkincisi ve Üç Adım atlama Üçüncüsü, Gülşen Parlak Cirit Atma Üçüncüsü oldu. Jimnastik dalında PAÜ Step Takımı, Aletle Jimnastik Kategorisi Türkiye Birincisi ve Step Kategorisinde Türkiye İkincisi oldu. PAÜ Yüzme Takımı sporcularından 2015 Özel Sporcular Şampiyonası 50m Kelebek Stil Dünya Üçüncülüğü olan Muhammet Tuğrul Şahin’e turnuvada Özel Sporcu Madalyası verildi.  

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nin katılım sağladığı 10 – 17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası “KOÇ SPOR FEST” spor turnuvalarına Atletizm, Jimnastik ve Yüzme branşlarında PAÜ birincilik, ikincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek döndü.

 

 

 

Kurtuluş Savaşımızın başlangıcı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı münasebeti ile bu yıl Samsun’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası “KOÇ SPOR FEST” spor turnuvalarına katılan Pamukkale Üniversitesi spor takımları festivalden 5 (beş) madalya 2 (iki) kupa ile döndü.

Atletizm dalında Alperen Acet, Yüksek Atlama Birincisi, Uğural Uğursal Uzun Atlama İkincisi ve Üç Adım atlama Üçüncüsü, Gülşen Parlak Cirit Atma Üçüncüsü oldu.

Jimnastik dalında PAÜ Step Takımı, Aletle Jimnastik Kategorisi Türkiye Birincisi ve Step Kategorisinde Türkiye İkincisi oldu.

PAÜ Yüzme Takımı sporcularından 2015 Özel Sporcular Şampiyonası 50m Kelebek Stil Dünya Üçüncülüğü olan Muhammet Tuğrul Şahin’e turnuvada Özel Sporcu Madalyası verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.