Denizli PAÜ Uluslararası Eğitim Fuarı Arnavutluk'ta

DENİZLİ 25.04.2019 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Uluslararası Eğitim Fuarı Arnavutluk'ta

Denizli Pamukkale Üniversitesi, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da Türkiye Maarif Vakfınca düzenlenen Uluslararası Eğitim Fuarına katıldı.     Türkiye’nin Tiran Büyükelçiliği himayesinde, Arnavutluk Ulusal Tarih Müzesinde yapılan fuarın açılış törenine, Arnavutluk Girişimcilerin Korunmasından Sorumlu Devlet Bakanı Eduard Shalsi, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Osman Nuri Kabaktepe, Türkiye’nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Türkiye Maarif Vakfı Arnavutluk Direktörü Fatih Cankurt’un yanı sıra Türkiye’den üniversite temsilcileri ve akademisyenler katıldı.   Pamukkale Üniversitesi’ni Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve PAÜ Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Aslan’ın temsil ettiği Uluslararası Eğitim Fuarına, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden devlet ve vakıf üniversitesi düzeyinde 12 üniversite katıldı. Yabancı uyruklu öğrenci sayısını artırmayı hedefleyen Pamukkale Üniversitesi yetkilileri, fuara katılan öğrenciler ve velilerine Türkiye hakkında ve Pamukkale Üniversitesi Yerleşkesi hakkında; fiziksel şartları, öğrenci odaklı eğitim anlayışı, teknolojik araştırma merkezleri, kütüphane ortamı ve sosyal imkânları ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.  

Denizli Pamukkale Üniversitesi, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da Türkiye Maarif Vakfınca düzenlenen Uluslararası Eğitim Fuarına katıldı.

 

 

Türkiye’nin Tiran Büyükelçiliği himayesinde, Arnavutluk Ulusal Tarih Müzesinde yapılan fuarın açılış törenine, Arnavutluk Girişimcilerin Korunmasından Sorumlu Devlet Bakanı Eduard Shalsi, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Osman Nuri Kabaktepe, Türkiye’nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Türkiye Maarif Vakfı Arnavutluk Direktörü Fatih Cankurt’un yanı sıra Türkiye’den üniversite temsilcileri ve akademisyenler katıldı.

 

Pamukkale Üniversitesi’ni Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve PAÜ Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Aslan’ın temsil ettiği Uluslararası Eğitim Fuarına, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden devlet ve vakıf üniversitesi düzeyinde 12 üniversite katıldı. Yabancı uyruklu öğrenci sayısını artırmayı hedefleyen Pamukkale Üniversitesi yetkilileri, fuara katılan öğrenciler ve velilerine Türkiye hakkında ve Pamukkale Üniversitesi Yerleşkesi hakkında; fiziksel şartları, öğrenci odaklı eğitim anlayışı, teknolojik araştırma merkezleri, kütüphane ortamı ve sosyal imkânları ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.