Denizli plakalı otomobil baba ve oğlunu ayırdı

ASAYİŞ 29.06.2019 - 08:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli plakalı otomobil baba ve oğlunu ayırdı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, kontrolden çıkıp, şarampole devrilen Denizli plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Bahadır Cihangir (29) yaşamını yitirdi, babası Hasan Cihangir (64) ise yaralandı.    Kaza, dün saat 15.30 sıralarında, Lapseki- Bursa yolunun Sümbüllü Deresi mevkisinde meydana geldi. Çanakkale'den Bursa'ya giden Mustafa Bahadır Cihangir'in kullandığı 20 ABC 030 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada sürücü Mustafa Bahadır Cihangir ile beraber çocuk kıyafeti satışı yaptığı babası Hasan Cihangir yaralandı.   İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralı baba- oğul, sağlık görevlilerince ambulansla Lapseki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Mustafa Bahadır Cihangir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hasan Cihangir ise tedaviye alındı. Bursa'nın Osmangazi ilçesi nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilen baba ile oğlunun, konfeksiyon işiyle uğraştığı, Çanakkale bölgesine satış ve bayi ziyaretine geldiği öğrenildi.     Kaynak: Çanakkale manşet

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, kontrolden çıkıp, şarampole devrilen Denizli plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Bahadır Cihangir (29) yaşamını yitirdi, babası Hasan Cihangir (64) ise yaralandı. 

 

Kaza, dün saat 15.30 sıralarında, Lapseki- Bursa yolunun Sümbüllü Deresi mevkisinde meydana geldi. Çanakkale'den Bursa'ya giden Mustafa Bahadır Cihangir'in kullandığı 20 ABC 030 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazada sürücü Mustafa Bahadır Cihangir ile beraber çocuk kıyafeti satışı yaptığı babası Hasan Cihangir yaralandı.

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralı baba- oğul, sağlık görevlilerince ambulansla Lapseki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Mustafa Bahadır Cihangir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hasan Cihangir ise tedaviye alındı. Bursa'nın Osmangazi ilçesi nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilen baba ile oğlunun, konfeksiyon işiyle uğraştığı, Çanakkale bölgesine satış ve bayi ziyaretine geldiği öğrenildi.

 

 

Kaynak: Çanakkale manşet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.