Denizli Polisi'nden Uyuşturucu Tacirlerine Şafak Operasyonu

ASAYİŞ 09.11.2019 - 09:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Polisi'nden Uyuşturucu Tacirlerine Şafak Operasyonu

Denizli  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Denizli ve İzmir'de sözde dernek görünümlü işyerlerine yönelik 3 aylık yaptığı takip sonucu uyuşturucu şebekelerini deşifre etmesi film dizilerini aratmadı.     EŞ ZAMANLI OPERASYON     Yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan ve onlardan uyuşturucu madde alarak kullandığı tespit edilen toplam 21 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda hazır 82 paket halinde 84 gram eroin maddesi ve 2 gram metamfetamin ve suboxone hap ele geçirildi.  3 ay boyunca narkotik ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sözde dernek görünümlü işyerleri üzerinden zehir ticareti yapan uyuşturucu şebekesinin faaliyetleri deşifre ederek bir   2 KİŞİ DAHA ÖNCE TUTUKLANMIŞTI   Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alının talimatlar ile Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 15 Mayıs 2019 tarihinde Denizli Merkezinde Kanserle Mücadele Derneği olarak görünen bir işyeri içerisinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şahıslar suçüstü yakalanarak satışa hazır 82 paket halinde 69 gram eroin maddesi ele geçirilmiş olayla ilgili iki (2) kişi tutuklanmıştı.   SÖZDE DERNEK ADI ALTINDA UYUŞTURUCU TİCARETİ   Gerçekleştirilen o operasyondan sonra soruşturmayı derinleştiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri işyeri ve şüphelilerle bağlantılı olan şahısları ve adresleri tespit ederek takibe alındı. Yaklaşık 3 (üç) ay boyunca narkotik ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sözde dernek görünümlü işyerleri üzerinden zehir ticareti yapan uyuşturucu şebekesinin faaliyetleri deşifre edildi. Zehir tacirlerinden uyuşturucu madde temin eden 12 kişi yakalandı. Haklarında Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçundan yasal işlem yapıldı.   OPERASYONLARA ÖZEL HAREKET TİMLERİ DE DESTEK VERDİ   05 Kasım 2019 günü ise ilimiz merkezi ve İzmir ilinde belirlenen adreslere Özel Harekat timlerinin desteğiyle gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, adreslerde yapılan aramalarda 15 gram eroin, 2 gram metamfetamin ve suboxone hap ele geçirildi.Narkotik ekipleri tarafından daha önce yakalanan İ.M. isimli şüpheli şahsın halen cezaevinde bulunduğu anlaşılırken, R.Ş., A.D., T.K., O.G., I.P, B.D, İ.M isimli 7 şüpheli ise gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen 7 şüpheliden 6’sı tutuklandı.    PELUŞ OYUNCAK İÇİNDE SAKLADILAR    Yapılan operasyonlarda uyuşturucu maddelerini çocukların oynadığı Peluş Oyuncağın içinde saklamaları dikkat çekti.                                     

Denizli  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Denizli ve İzmir'de sözde dernek görünümlü işyerlerine yönelik 3 aylık yaptığı takip sonucu uyuşturucu şebekelerini deşifre etmesi film dizilerini aratmadı.

 

 

EŞ ZAMANLI OPERASYON

 

 

Yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan ve onlardan uyuşturucu madde alarak kullandığı tespit edilen toplam 21 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda hazır 82 paket halinde 84 gram eroin maddesi ve 2 gram metamfetamin ve suboxone hap ele geçirildi.  3 ay boyunca narkotik ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sözde dernek görünümlü işyerleri üzerinden zehir ticareti yapan uyuşturucu şebekesinin faaliyetleri deşifre ederek bir

 

2 KİŞİ DAHA ÖNCE TUTUKLANMIŞTI

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alının talimatlar ile Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 15 Mayıs 2019 tarihinde Denizli Merkezinde Kanserle Mücadele Derneği olarak görünen bir işyeri içerisinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şahıslar suçüstü yakalanarak satışa hazır 82 paket halinde 69 gram eroin maddesi ele geçirilmiş olayla ilgili iki (2) kişi tutuklanmıştı.

 

SÖZDE DERNEK ADI ALTINDA UYUŞTURUCU TİCARETİ

 

Gerçekleştirilen o operasyondan sonra soruşturmayı derinleştiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri işyeri ve şüphelilerle bağlantılı olan şahısları ve adresleri tespit ederek takibe alındı. Yaklaşık 3 (üç) ay boyunca narkotik ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sözde dernek görünümlü işyerleri üzerinden zehir ticareti yapan uyuşturucu şebekesinin faaliyetleri deşifre edildi. Zehir tacirlerinden uyuşturucu madde temin eden 12 kişi yakalandı. Haklarında Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçundan yasal işlem yapıldı.

 

OPERASYONLARA ÖZEL HAREKET TİMLERİ DE DESTEK VERDİ

 

05 Kasım 2019 günü ise ilimiz merkezi ve İzmir ilinde belirlenen adreslere Özel Harekat timlerinin desteğiyle gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, adreslerde yapılan aramalarda 15 gram eroin, 2 gram metamfetamin ve suboxone hap ele geçirildi.Narkotik ekipleri tarafından daha önce yakalanan İ.M. isimli şüpheli şahsın halen cezaevinde bulunduğu anlaşılırken, R.Ş., A.D., T.K., O.G., I.P, B.D, İ.M isimli 7 şüpheli ise gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen 7 şüpheliden 6’sı tutuklandı. 

 

PELUŞ OYUNCAK İÇİNDE SAKLADILAR 

 

Yapılan operasyonlarda uyuşturucu maddelerini çocukların oynadığı Peluş Oyuncağın içinde saklamaları dikkat çekti. 

 

 

                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.