Denizli Sağlık Hizmetlerine 4 Yeni Ambulans Daha

SAĞLIK 27.11.2017 - 15:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Sağlık Hizmetlerine 4 Yeni Ambulans Daha

Sağlık Bakanlığımız tarafından, 3 ilçe ve bir merkezde vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 tam donanımlı ambulans hizmete alındı.   Valiliğin önünde düzenlenen törene, Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk ile davetliler katıldı.   Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, İlimizde sağlık alanında verilen hizmetlerle ilgili olarak bilgiler verdi. Öztürk, Denizli’de 32 Acil Sağlık İstasyonu ile 98 adet ambulansın hizmet verdiğini, 400 personel ile yıllık ortalama 65 bin hastaya nakil ve sağlık hizmetinin verildiğini söyledi.Yeni ambulansların Denizli için hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Hasan Karahan, daha sonra ambulansları ilgili sağlık personellerine teslim ederek kurdeleyi diğer protokol üyeleri ile birlikte kesti.   Ambulanslar, Acıpayam, Kale, Çivril Gümüşsu Mahallesi ile Denizli merkez Bayramyeri bölgesinde kullanılmak üzere hizmete alındı.        

Sağlık Bakanlığımız tarafından, 3 ilçe ve bir merkezde vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 tam donanımlı ambulans hizmete alındı.

 

Valiliğin önünde düzenlenen törene, Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk ile davetliler katıldı.

 

Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, İlimizde sağlık alanında verilen hizmetlerle ilgili olarak bilgiler verdi. Öztürk, Denizli’de 32 Acil Sağlık İstasyonu ile 98 adet ambulansın hizmet verdiğini, 400 personel ile yıllık ortalama 65 bin hastaya nakil ve sağlık hizmetinin verildiğini söyledi.Yeni ambulansların Denizli için hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Hasan Karahan, daha sonra ambulansları ilgili sağlık personellerine teslim ederek kurdeleyi diğer protokol üyeleri ile birlikte kesti.

 

Ambulanslar, Acıpayam, Kale, Çivril Gümüşsu Mahallesi ile Denizli merkez Bayramyeri bölgesinde kullanılmak üzere hizmete alındı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.