Denizli Sanayi Odası Başkanı Keçeci'nin 19 Mayıs mesajı

DENİZLİ 19.05.2019 - 17:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Sanayi Odası Başkanı Keçeci'nin 19 Mayıs mesajı

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.   Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, yayımladığı mesajında;“19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ ün Samsun’a attığı ilk adım hem birkurtuluş mücadelesinin başlangıcı hem de modern Türkiye Cumhuriyeti’ninilanına giden sürecin ilk adımıdır. 19 Mayıs, millete olan inancın adıdır.100 yıl önce Mustafa Kemal, Samsun'a çıkıp Milli Mücadele bayrağını açıp özgürlük ateşini yakmasaydı, milletçe tarih sahnesinden silinecek, egemenlik ve bağımsızlığımızı kaybedecektik.Her zaman geleceği genç fikirlerde gören Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü gençlere armağan etmiştir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs’ı gençlerimize armağan etmesi, ülkemizin geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğine açık bir işarettir. Gençliğimiz ülkemizin, inancımızın ve hedeflerimizin temsilcisidir.Biliyoruz ki gençlerimiz, Türkiye’nin geleceği, yarınlarımızın teminatıdır. Gençlerimizin de eğitim ve bilimin ışığında bizlerden aldıkları bayrağı çok daha yukarıya taşıyacağına inanıyorum.   Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. yıl dönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, yayımladığı mesajında;“19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ ün Samsun’a attığı ilk adım hem birkurtuluş mücadelesinin başlangıcı hem de modern Türkiye Cumhuriyeti’ninilanına giden sürecin ilk adımıdır. 19 Mayıs, millete olan inancın adıdır.100 yıl önce Mustafa Kemal, Samsun'a çıkıp Milli Mücadele bayrağını açıp özgürlük ateşini yakmasaydı, milletçe tarih sahnesinden silinecek, egemenlik ve bağımsızlığımızı kaybedecektik.Her zaman geleceği genç fikirlerde gören Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü gençlere armağan etmiştir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs’ı gençlerimize armağan etmesi, ülkemizin geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğine açık bir işarettir. Gençliğimiz ülkemizin, inancımızın ve hedeflerimizin temsilcisidir.Biliyoruz ki gençlerimiz, Türkiye’nin geleceği, yarınlarımızın teminatıdır. Gençlerimizin de eğitim ve bilimin ışığında bizlerden aldıkları bayrağı çok daha yukarıya taşıyacağına inanıyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100. yıl dönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.