Denizli Sanayi Odasından iş sağlığı ve güvenliği hakkında mesaj

DENİZLİ 07.05.2019 - 16:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Sanayi Odasından iş sağlığı ve güvenliği hakkında mesaj

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.     Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci mesajında şunları söyledi; “İşçi sağlığı ve iş güvenliğinin amacı, iş ortamında var olan tehlikeleri yok ederek risklerin minimize edilmesiyle çalışanı iş kazalarından, meslek hastalıklarından korumaktır.Bu nedenle çalışma hayatının temel prensibi olan iş sağlığı ve güvenliği konusunda toplumumuzda bir bilinç oluşturmak hayati önem taşımaktadır. Ağır şartlar altında, gecesini gündüzüne katarak, hem ailesinin geçimini sağlamak hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalışan işçilerimizin çalışma standartları açısından ulaşılan seviye, ülkelerin gelişmişlik seviyelerinin en net göstergelerindendir.Çalışanı iş kazalarından, meslek hastalıklarından korumak amacıyla devletimizin son yıllarda yapmış olduğu yasal düzenlemelere azami ölçüde uyulması, hem kanuni hem de vicdani bir sorumluluk olarak görülmelidir.Çünkü insan hayatı değerlidir, ihmal edilemez. Bu duygu ve düşüncelerle tüm işveren ve çalışanlarımızın İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’nı kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir çalışma hayatı diliyorum.” şeklinde konuştu.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

 

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci mesajında şunları söyledi; “İşçi sağlığı ve iş güvenliğinin amacı, iş ortamında var olan tehlikeleri yok ederek risklerin minimize edilmesiyle çalışanı iş kazalarından, meslek hastalıklarından korumaktır.Bu nedenle çalışma hayatının temel prensibi olan iş sağlığı ve güvenliği konusunda toplumumuzda bir bilinç oluşturmak hayati önem taşımaktadır. Ağır şartlar altında, gecesini gündüzüne katarak, hem ailesinin geçimini sağlamak hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalışan işçilerimizin çalışma standartları açısından ulaşılan seviye, ülkelerin gelişmişlik seviyelerinin en net göstergelerindendir.Çalışanı iş kazalarından, meslek hastalıklarından korumak amacıyla devletimizin son yıllarda yapmış olduğu yasal düzenlemelere azami ölçüde uyulması, hem kanuni hem de vicdani bir sorumluluk olarak görülmelidir.Çünkü insan hayatı değerlidir, ihmal edilemez. Bu duygu ve düşüncelerle tüm işveren ve çalışanlarımızın İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’nı kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir çalışma hayatı diliyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.