Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği'nden Acıpayam'da İftar Yemeği

DENİZLİ 25.05.2019 - 16:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği'nden Acıpayam'da İftar Yemeği

Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile birlikte Acıpayam ilçesinde depremden etkilenen Ucarı Köyü'nde İftar yemeği düzenledi.   Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği tarafından depremden etkilenen Acıpayam ilçesinin Ucarı Köyü'nde yöre halkı ve depremden etkilenen vatandaşlar ile birlikte iftar yemeğinde buluştular.Vatandaşlar ile birlikte vakit geçirerek tanışma ve sorunlarını dinleme fırsatı buldular.DESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu iftar yemeğinin ardından konuşma yaptı.     Konyalıoğlu yaptığı konuşmasında: " Denizlili İş İnsanları olarak bundan sonraki süreçlerde de imkanlar dahilinde katkı vermeye hazırız, bu iftar yemeklerini bundan sonraki Ramazan aylarında merkez dışında ki köy ve kasabalarda da geleneksel hale getirmek isteriz, DESİAD olarak yanlarınızda olduğumuzu belirtirim. Burada Ucarı halkına, Muhtar Sayın Serkan Aydın'a ve Acıpayam'lı dernek üyemiz olan Sayın İlhan Özcan'a misafirperverlikleri ve yardımları için ayrıca teşekkür ederiz" dedi. İftar yemeği sohbetlerin ve hatıra fotoğraflarından sona erdi.          

Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile birlikte Acıpayam ilçesinde depremden etkilenen Ucarı Köyü'nde İftar yemeği düzenledi.

 

Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği tarafından depremden etkilenen Acıpayam ilçesinin Ucarı Köyü'nde yöre halkı ve depremden etkilenen vatandaşlar ile birlikte iftar yemeğinde buluştular.Vatandaşlar ile birlikte vakit geçirerek tanışma ve sorunlarını dinleme fırsatı buldular.DESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu iftar yemeğinin ardından konuşma yaptı.

 

 

Konyalıoğlu yaptığı konuşmasında: " Denizlili İş İnsanları olarak bundan sonraki süreçlerde de imkanlar dahilinde katkı vermeye hazırız, bu iftar yemeklerini bundan sonraki Ramazan aylarında merkez dışında ki köy ve kasabalarda da geleneksel hale getirmek isteriz, DESİAD olarak yanlarınızda olduğumuzu belirtirim. Burada Ucarı halkına, Muhtar Sayın Serkan Aydın'a ve Acıpayam'lı dernek üyemiz olan Sayın İlhan Özcan'a misafirperverlikleri ve yardımları için ayrıca teşekkür ederiz" dedi.

İftar yemeği sohbetlerin ve hatıra fotoğraflarından sona erdi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.