Denizli süreçten memnun mu?

DENİZLİ 18.05.2020 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli süreçten memnun mu?

Denizli’de, Pamukkale Üniversitesi Politika Araştırma Topluluğu tarafından yapılan anket sonucu açıklandı. Denizli, Covid-19 salgını ile il genelinde yapılan mücadeleden memnun olduğu ortaya çıktı. Ankete katılanların yüzde 87’si durumdan memnun olduğunu belirtti.   Denizli’de gerçekleştirilen bir araştırmada, Korona virüs pandemisi hakkında yönetilen sorulara Denizli halkı birbirinden çarpıcı cevaplar verdi. Korona virüs salgını tüm dünyada etkisini sürdürürken, salgının seyrinin düşmesinin ardından normalleşme adımları da atılmaya başlandı. Normalleşme adımlarının atıldığı şehirlerden biri olan Denizli’nin süreç içerisinde gösterdiği mücadele ulusal basına da yansıdı.   Son açıklanan karara göre sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırıldığı şehirlerden biri olan Denizli bu durumdan memnun gözüküyor. Pamukkale Üniversitesi Politika Araştırma Topluluğu tarafından yapılan araştırmada Denizli halkına, ilk vakanın görülmeye başladığı Mart ayından itibaren alınan kararlardan memnun olup olmadıkları, bundan sonra ki yaşamlarında ne gibi değişiklikler yapacakları hakkında sorular yöneltildi.   DENİZLİ HALKI SÜREÇTEN MEMNUN Denizlili vatandaşlarınçoğu Korona virüs salgını nedeniyle il genelinde ortaya koyulan bu mücadeleden memnun olduklarını belirti. Pamukkale Üniversitesi Politika Araştırma Topluluğu başkanı Adem Kayar yaptığı açıklamada “Üniversite bünyemizde kurmuş olduğumuz topluluğumuz ile İlimizde ve ülke çapında çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Küresel çapta korona virüse karşı verilen mücadelede Denizli’mizin hangi noktada yer aldığını görmek amacıyla bir araştırma yaptık. Yaptığımız araştırmaya göre, alınan tedbirlerden ve mücadeleden memnun olan vatandaşların oranı yüzde 87.  kısıtlamaların kaldırılmasını yüzde 65'lik bir kesim doğru bir adım olarak görürken, bir kesimde bir süre daha evde kalacaklarını beyan ediyor. Bizlerde vatandaşlarımıza bundan sonraki kontrollü sosyal hayat çerçevesinde daha dikkatli ve daha tedbirli olmaya davet ediyoruz” dedi.    

Denizli’de, Pamukkale Üniversitesi Politika Araştırma Topluluğu tarafından yapılan anket sonucu açıklandı. Denizli, Covid-19 salgını ile il genelinde yapılan mücadeleden memnun olduğu ortaya çıktı. Ankete katılanların yüzde 87’si durumdan memnun olduğunu belirtti.

 

Denizli’de gerçekleştirilen bir araştırmada, Korona virüs pandemisi hakkında yönetilen sorulara Denizli halkı birbirinden çarpıcı cevaplar verdi. Korona virüs salgını tüm dünyada etkisini sürdürürken, salgının seyrinin düşmesinin ardından normalleşme adımları da atılmaya başlandı. Normalleşme adımlarının atıldığı şehirlerden biri olan Denizli’nin süreç içerisinde gösterdiği mücadele ulusal basına da yansıdı.

 

Son açıklanan karara göre sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırıldığı şehirlerden biri olan Denizli bu durumdan memnun gözüküyor. Pamukkale Üniversitesi Politika Araştırma Topluluğu tarafından yapılan araştırmada Denizli halkına, ilk vakanın görülmeye başladığı Mart ayından itibaren alınan kararlardan memnun olup olmadıkları, bundan sonra ki yaşamlarında ne gibi değişiklikler yapacakları hakkında sorular yöneltildi.

 

DENİZLİ HALKI SÜREÇTEN MEMNUN

Denizlili vatandaşlarınçoğu Korona virüs salgını nedeniyle il genelinde ortaya koyulan bu mücadeleden memnun olduklarını belirti. Pamukkale Üniversitesi Politika Araştırma Topluluğu başkanı Adem Kayar yaptığı açıklamada “Üniversite bünyemizde kurmuş olduğumuz topluluğumuz ile İlimizde ve ülke çapında çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Küresel çapta korona virüse karşı verilen mücadelede Denizli’mizin hangi noktada yer aldığını görmek amacıyla bir araştırma yaptık. Yaptığımız araştırmaya göre, alınan tedbirlerden ve mücadeleden memnun olan vatandaşların oranı yüzde 87.  kısıtlamaların kaldırılmasını yüzde 65'lik bir kesim doğru bir adım olarak görürken, bir kesimde bir süre daha evde kalacaklarını beyan ediyor. Bizlerde vatandaşlarımıza bundan sonraki kontrollü sosyal hayat çerçevesinde daha dikkatli ve daha tedbirli olmaya davet ediyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.